Τσάνινγκ Τέιτουμ: Η Ζόι Κράβιτζ είναι ο έρωτας της ζωής μου

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και τώρα προωθεί την ταινία για την οποία συνεργάστηκε

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έκανε μια σπάνια αναφορά στη σχέση του με τη Ζόι Κράβιτζ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για τη νέας τους ταινίας Blink Twice.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον 44χρονο και την 35χρονη ηθοποιό ξεκίνησε το 2021 και αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην πρώτη ταινία της Κράβιτζ ως σκηνοθέτης, με τίτλο Blink Twice, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Αυγούστου.

Παρά το γεγονός ότι είναι σε σχέση σχεδόν τρία χρόνια, ο Τέιτουμ και η Κράβιτζ ήταν αρκετά διακριτικοί όσον αφορά τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου, ο Τέιτουμ πήγε καλεσμένος στο Tonight Show Starring με τον Τζίμι Φάλον, για να μιλήσει σχετικά με την ταινία και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης αποκάλεσε την Κράβιτς, «τον έρωτα της ζωής μου».

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς είναι να γυρίζεις μια ταινία με την αρραβωνιαστικιά σου, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Η δημιουργία είναι η γλώσσα της αγάπης μας. Πραγματικά το απολαμβάνουμε αυτό. Δεν είχα κανέναν φόβο να κάνω μια ταινία με κάποιον που είναι - ξέρετε, είναι ο έρωτας της ζωής μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ και Μασκ τα είπαν σαν φιλαράκια: Η σύγκριση μεταναστών με ζόμπι, το «πραξικόπημα» και το σχόλιο για την εμφάνιση της Κάμαλα

«Έγιναν όλα στάχτη» - Απελπισία στην Πεντέλη μετά τη μεγάλη φωτιά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η άτυχη γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου έμεινε στη δουλειά της για να συμπληρώσει μεροκάματα και την πρόλαβε η φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr