Ο Γιώργος Μαυρίδης έδειξε στους διαδικτυακούς του ακολούθους, πού έκανε με τον Σάκη Τανιμανίδη τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή τους, την παρουσίαση της οποίας ανέλαβαν ξανά μετά από περίπου 8 χρόνια.
Μέσω Instagram, ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, το οποίο είχε προορισμό το Kazinga Channel που βρίσκεται στη δυτική Ουγκάντα και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Queen Elizabeth.
Μεταξύ άλλων, απαθανατίστηκε ο ίδιος ο tattoo artist με την κάμερα στα χέρια του από το Εθνικό Πάρκο ενώ ανέβασε και ένα στιγμιότυπο από δύο κορίτσια που ζουν εκεί.
Η ταξιδιωτική τους εκπομπή ξεκίνησε το 2014 με τίτλο World Party και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2016, παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωνε. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν κάποιες διαφορές που προέκυψαν ανάμεσά τους, τις οποίες έχουν αφήσει πλέον στο παρελθόν.
Οι δύο φίλοι τα βρήκαν ξανά, στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Τανιμανίδη στη Μύκονο, το 2022, όπου κι έδωσε το παρών ο Γιώργος Μαυρίδης.
Κλείσιμο
Σε ανάρτηση που έκαναν από κοινού πριν λίγο καιρό, δημοσίευσαν ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από το World Party με τους δυο τους.
Στο βίντεο φαίνονται οι ίδιοι να ενώνουν ξανά τη φωτογραφία, υπονοώντας προφανώς πως επιστρέφουν στην εκπομπή. Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!