Γιώργος Μαυρίδης: Δείχνει φωτογραφίες από τον πρώτο του προορισμό με τον Σάκη Τανιμανίδη για τη νέα εκπομπή τους

Γιώργος Μαυρίδης: Δείχνει φωτογραφίες από τον πρώτο του προορισμό με τον Σάκη Τανιμανίδη για τη νέα εκπομπή τους

Οι δύο φίλοι πραγματοποίησαν τα γυρίσματα της πρώτης εκπομπής για το πρότζεκτ που ανέλαβαν ξανά μετά από χρόνια

mavridis223
Ο Γιώργος Μαυρίδης έδειξε στους διαδικτυακούς του ακολούθους, πού έκανε με τον Σάκη Τανιμανίδη τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή τους, την παρουσίαση της οποίας ανέλαβαν ξανά μετά από περίπου 8 χρόνια.

Μέσω Instagram, ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, το οποίο είχε προορισμό το Kazinga Channel που βρίσκεται στη δυτική Ουγκάντα και συγκεκριμένα, στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Queen Elizabeth.

Μεταξύ άλλων, απαθανατίστηκε ο ίδιος ο tattoo artist με την κάμερα στα χέρια του από το Εθνικό Πάρκο ενώ ανέβασε και ένα στιγμιότυπο από δύο κορίτσια που ζουν εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες
mavridis382
mavridiss
Κλείσιμο



Η επιστροφή τους

Η ταξιδιωτική τους εκπομπή ξεκίνησε το 2014 με τίτλο World Party και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2016, παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωνε. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν κάποιες διαφορές που προέκυψαν ανάμεσά τους, τις οποίες έχουν αφήσει πλέον στο παρελθόν.

Οι δύο φίλοι τα βρήκαν ξανά, στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Τανιμανίδη στη Μύκονο, το 2022, όπου κι έδωσε το παρών ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σε ανάρτηση που έκαναν από κοινού πριν λίγο καιρό, δημοσίευσαν ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από το World Party με τους δυο τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης