Τζένιφερ Γκάρνερ: Η επιστροφή στον ρόλο της δυναμικής ηρωίδας και η σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Γκάρνερ: Η επιστροφή στον ρόλο της δυναμικής ηρωίδας και η σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ

Η 52χρονη ηθοποιός επαναλαμβάνει τον ρόλο της ηρωίδας με τις υπερδυνάμεις -λέγε με Ηλέκτρα- για ένα πέρασμα από την ταινία «Deadpool & Wolverine», δειγματίζοντας και πάλι τους καλογυμνασμένους μυς της

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
garner-arthrou
Η Τζένιφερ Γκάρνερ αγαπάει τις δυναμικές ηρωίδες. Ισως υπεύθυνος γι’ αυτή την έλξη να ήταν και ο ρόλος της ατρόμητης κατασκόπου-άσου στις πολεμικές τέχνες που υποδυόταν επί πέντε επιτυχημένες σεζόν στη σειρά «Κωδικός: Alias» (2001-2006), ρόλος που την ανέδειξε σε σταρ και της χάρισε και ένα Primetime Emmy από τις συνολικά τέσσερις υποψηφιότητες. Υστερα μπήκε στη ζωή της η Ηλέκτρα Νάτσιος, μια super woman με διογκωμένους μυς και αξιοσημείωτη δύναμη, το έτερον ήμισυ του Daredevil στην ομώνυμη ταινία του 2003.

Ηταν τέτοια η επιτυχία της Ηλέκτρας, που οι παραγωγοί -εσφαλμένα όπως αποδείχτηκε- αποφάσισαν να γυρίσουν ολόκληρη ταινία πάνω της δύο χρόνια αργότερα, το «Electra», που σάρωσε τις κακές κριτικές και έπιασε πάτο στο box office. Δεκαεννιά χρόνια μετά, η Γκάρνερ ξαναστρίμωξε τους μυς της στη στολή της ανωτέρω ηρωίδας, για να κάνει ένα πέρασμα -δυο-τρεις σκηνές όλες κι όλες- στο φετινό καλοκαιρινό σουξέ «Deadpool & Wolverine».
GARNER
Πάντως, αυτός ο ρόλος, παρότι δεν θα μπει ποτέ στη λίστα με τις επιτυχίες της, έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια γιατί πίσω στο 2003, όταν υποδυόταν για πρώτη φορά τη σούπερ ηρωίδα, ερωτεύτηκε τον Μπεν Αφλεκ -ντυμένο με τη στολή του Daredevil-, μια σχέση που οδήγησε σε γάμο και πριμοδοτήθηκε με τρία παιδιά.
Κλείσιμο
garner
Η κατάληξη είναι γνωστή: δέκα χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε, κυρίως λόγω της συναισθηματικής και ψυχολογικής αστάθειας του Αφλεκ και της εμμονής του να στραγγίζει μέχρι τελευταίας σταγόνας όλα τα μπουκάλια της κάβας. Ωστόσο, παρέμειναν φίλοι και μεγαλώνουν εν αρμονία μέχρι και σήμερα τα παιδιά τους.

Κατά τον Αφλεκ, αυτός ο χωρισμός ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, όπως είχε δηλώσει ξεκάθαρα σε συνέντευξή του το 2019. Κατά τους υπόλοιπους, το ακόμα μεγαλύτερο λάθος του ήταν που στη συνέχεια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, γάμος που επίσης διαλύθηκε, δίνοντας την ευκαιρία στην έτερη Τζένιφερ, την Γκάρνερ, να νιώθει σαν σούπερ ηρωίδα και στην πραγματική ζωή, καθώς ο πρώην σύζυγός της στον δικό της ώμο προσφεύγει για να κλάψει σχεδόν από την εποχή του μήνα του μέλιτος με τη Λατίνα σταρ.
shutterstock_95151052
Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Άφλεκ στις Χρυσές Σφαίρες το 2007
Οχι, η Γκάρνερ δεν χαίρεται με τις ατυχίες του Αφλεκ -που σε τελική ανάλυση είναι πατέρας των παιδιών της- ούτε καν προσβλέπει σε μια μελλοντική επανασύνδεση. Της αρκεί που για την κοινή γνώμη θα είναι πάντα το καλό και συμπονετικό κορίτσι - με τις έστω και κινηματογραφικές υπερδυνάμεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης