Μπλέικ Λάιβλι: Με παρακάλεσαν να βγάλω το «Cherry» της Λάνα ντελ Ρέι από την ταινία «It Ends With Us»

Μπλέικ Λάιβλι: Με παρακάλεσαν να βγάλω το «Cherry» της Λάνα ντελ Ρέι από την ταινία «It Ends With Us»

Η ηθοποιός δεν ξεκαθάρισε ποιος ήταν εκείνος που δεν ήθελε το τραγούδι στην ταινία, όμως εξήγησε τους λόγους που το επέλεξε

blake-lively
Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε μία από τις διαφορές που είχαν με τον Τζάστιν Μπαλντόνι κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας «It Ends with Us».

Σε συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός μιλώντας στο Hits Radio, ανέφερε πως η ίδια είχε επιλέξει το κομμάτι «Cherry» της Λάνα Ντελ Ρέι για μια σκηνή της ταινίας, όμως κάποιοι από την παραγωγή είχαν άλλη άποψη.

Αν και δεν κατονόμασε κανέναν, το πιο πιθανό είναι να αναφέρεται στον συμπρωταγωνιστή της, με τον οποίο δεν τα πήγαιναν τόσο καλά στο σετ, όπως αναφέρουν άτομα από το συνεργείο.

Κλείσιμο
«Με παρακάλεσαν να βγάλω το "Cherry" της Λάνα ντελ Ρέι από την ταινία», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ενώ δεν διευκρίνησε ποιος της το ζήτησε, εξήγησε τους λόγους που επικαλέστηκε. «Τα πράγματα είναι ακόμα καλά με την Λίλι και τον Ράιλ σε εκείνο το σημείο, οπότε θεώρησαν ότι ο θεατής δεν θέλει να νιώσει αυτή τη φόρτιση», δήλωσε.

Εξήγησε ωστόσο, τη δική της οπτική. «Τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο ο χαρακτήρας του Μπράντον Σκλέναρ, ο Άτλας, τα πράγματα είναι φορτισμένα και βαριά. Οπότε, υπάρχει σύγκρουση, υπάρχει πόνος, υπάρχει αναταραχή, υπάρχει ένταση. Είσαι σαν "Θεέ μου, η αδελφή ψυχή μου, αυτός που ξέφυγε στη ζωή μου, αυτό το άτομο που με στοιχειώνει σε ό,τι κάνω και όπου κι αν πάω, είναι εδώ τώρα και έχουμε ακόμα αυτή τη σύνδεση», αναφέρει.

Πρόσθεσε επίσης: «Μπορείς να είσαι βαθιά ερωτευμένος με ένα άτομο, αλλά αυτό το άλλο άτομο εμφανίζεται και προκαλεί χάος μέσα σου. Λοιπόν, γι' αυτό ήθελα το τραγούδι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης