Τομ Κρουζ: Οι φίλοι του ανησυχούν για τη ζωή του - Πρέπει να σταματήσει τα ακροβατικά γιατί έχει μεγαλώσει, λένε

Τομ Κρουζ: Οι φίλοι του ανησυχούν για τη ζωή του - Πρέπει να σταματήσει τα ακροβατικά γιατί έχει μεγαλώσει, λένε

Ο Τομ γνωρίζει τους κινδύνους που εμπεριέχονται και δεν τον νοιάζει, λέει άτομο από το περιβάλλον του

tom-krouz__1_
Το στενό περιβάλλον του Τομ Κρουζ φαίνεται πως ανησυχεί για τη σωματική ακεραιότητα του σταρ.

Ο Χολιγουντιανός σταρ έλάβε μέρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, την Κυριακή με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός εμφανίστηκε στο Στάδιο και άρχισε να αιωρείται από την κορυφή του κρεμασμένος από ένα σχοινί για να φτάσει στον αγωνιστικό χώρο του State de France.

Για το θέαμα αυτό, το οποίο χρειάστηκε 18 μήνες προετοιμασίας, ο Τομ Κρουζ συγκρούστηκε με την παραγωγή στα παρασκήνια, καθώς υποστήριζε ότι τα σχοινιά ασφαλείας τον εμπόδιζαν να πέσει με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Κλείσιμο

Άτομο από το στενό του περιβάλλον, δήλωσε στη DailyMail: «Ο Τομ βοήθησε στη δημιουργία αυτού του σκηνικού. Είπε ότι πρέπει να κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Μάλωσε με τους παραγωγούς για το σχοινί ασφαλείας του που ήταν ορατό και ένιωσε ότι δεν έκανε το άλμα αρκετά πιστευτό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο στενός του κύκλος τον συμβούλεψε να μην κάνει το άλμα και του είπε ότι πρέπει πραγματικά να σταματήσει να κάνει τόσα ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο. Είναι άλλο πράγμα όταν γυρίζει μια ταινία, αλλά τώρα αυτό το κόλπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι απίστευτα ανησυχητικό».

Τόνισε επίσης, ότι υπάρχουν φόβοι πως ένα από τα ακροβατικά του μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ή και να χάσει τη ζωή του.

«Ο Τομ γνωρίζει τους κινδύνους που εμπεριέχονται και δεν τον νοιάζει. Αρνείται να κάνει πίσω. Πιστεύει πραγματικά ότι είναι μεγαλύτερος από την ίδια τη ζωή. Ένα μέρος της πεποίθησής του έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες ταινιών δράσης όλων των εποχών. Επίσης, έχει το σύμπλεγμα του Ναπολέοντα και επίσης το σκεπτικό ότι είναι λίγο πολύ ημίθεος στη θρησκεία του. Αλλά δεν είναι πια 25, ούτε καν 35 ή 45», αναφέρει η ίδια πηγή.

Το σόου του Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Χολιγουντιανός σταρ παρέδωσε την... «σκυτάλη» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό σόου.

Στο τέλος της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την εμφάνιση της H.E.R., ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός εμφανίστηκε στο Στάδιο και άρχισε να αιωρείται από την κορυφή του πριν φτάσει στον πρώτο του προορισμό, τον αγωνιστικό χώρο του State de France.

Δείτε βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3depxbu7ph5)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3deumu5w301)

Στην πλάτη του κουβαλούσε την επίσημη Ολυμπιακή σημαία, την οποία και... έκλεψε, για να την παραδώσει στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια σε ένα δίλεπτο, βιντεοσκοπημένο κλιπ, ο Τομ Κρουζ φάνηκε να οδηγά τη μοτοσικλέτα του προς ένα αεροπλάνο, με το οποίο έπειτα ταξίδεψε προς τον επόμενο σταθμό του, καθώς μετέφερε την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Τέλος, ο ηθοποιός πήδηξε από το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ. 

tom__1_
tom__2_




Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ «έθαψε» στον Μασκ την Κάμαλα Χάρις αλλά είπε ότι είναι όμορφη και ότι του θυμίζει τη... Μελάνια

Γ..ώ τον καρκίνο - Οι παίκτες της Κάλμαρ AIK FK ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον αρχηγό τους - Δείτε βίντεο

Βίντεο: Είπε «είστε ηλίθιοι» για την απαγόρευση του Instagram από τον Ερντογάν και τη συνέλαβαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης