Μαντόνα: 37 χρόνια νεότερος και με καταγωγή από την Τζαμάικα ο νέος της σύντροφος

Εθεάθησαν μαζί στην Ιταλία ενόψει των γενεθλίων της ποπ σταρ

Η Μαντόνα δεν κρύβει τις σχέσεις της από τη δημοσιότητα. Έτσι, η πρόσφατη εμφάνιση που έκανε στην Ιταλία «πρόδωσε» τη νέα της σχέση με τον 28χρονο Ακίμ Μόρις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dialy Mail, η ποπ σταρ εθεάθη να απολαμβάνει τα αξιοθέατα στο Πορτοφίνο κρατώντας από το χέρι τον κατά 37 χρόνια νεότερό της, Τζαμαϊκανό που εργάζεται ως μοντέλο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2022 για φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper, επομένως γνωρίζονται από πριν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία ενόψει των 66ων γενεθλίων της Μαντόνα, στις 16 Αυγούστου. Φαίνεται πως πρόκειται για τον νεαρή άντρα, με τον οποίο φωτογραφήθηκε μια εβδομάδα πριν γυμνή στο κρεβάτι και ανάρτησε το στιγμιότυπο στο Instagram.


Ο Ακίμ Μόρις γεννήθηκε στην Τζαμάικα στις 2 Μαΐου 1996. Αυτό το διάστημα ζει στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το LinkedIn προφίλ του, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Stony Brook και έχει πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες. Ο Μόρις μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες γύρω από το Μανχάταν και το Μπρούκλιν. Φαίνεται να ασχολείται με τη μόδα, καθώς δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες που αναδεικνύουν το στυλ του σε φωτογραφήσεις από βραδιές που περνάει στην πόλη.

Μερικές από τις αναρτήσεις του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr