It Ends With Us: Είναι ψέματα ότι υποστηρίξαμε μόνο τη Λάιβλι στην κόντρα με τον Μπαλντόνι, λένε άτομα από το καστ

Επιβεβαιώνεται η κακή σχέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του νέου φιλμ

Το καστ και το συνεργείο του It Ends With Us επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τους πρωταγωνιστές, Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι, να μην έχουν καλές σχέσεις και η συνεργασία τους να πέρασε από σαράντα κύματα.

Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το TMZ από την παραγωγή της ταινίας, θέλουν να τονίσουν ότι «δεν είναι όλοι με το μέρος της Λάιβλι» όπως πολλά πρακτορεία έγραψαν.

Ορισμένοι από εκείνους που εργάστηκαν στην ταινία στέκονται στο πλευρό του Μπαλντόνι, ο οποίος σκηνοθέτησε και συμπρωταγωνίστησε με την ηθοποιό στο ρομαντικό δράμα.

«Ο Τζάστιν την πάτησε»
Παρά τις αναφορές ότι καστ και συνεργείο είναι υπέρ της Λάιβλι στη διαμάχη με τον Μπαλντόνι για τις διαφωνίες τους «σε δημιουργικό κομμάτι» είπαν στο TMZ πως αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει.

«Είναι περισσότερο σαν εμφύλιος πόλεμος υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που παίρνουν το μέρος της Μπλέικ, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που αισθάνονται ότι ο Τζάστιν την πάτησε» αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον και των δυο τους.

Ένας από τους λόγους που φέρεται η Λάιβλι να εκνεύρισε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ήταν ότι προσέλαβε τον δικό της μοντέρ και έβαλε τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολτς, να κάνει διορθώσεις τελευταίας στιγμής στο σενάριο, παρόλο που αυτό υποτίθεται ότι ήταν έργο του Μπαλντόνι.

«Την έκανε να νιώθει άβολα με το σώμα της»

Τις προάλλες, ένα άλλο άτομο από την παραγωγή στην PageSix που πήρε το μέρος της ηθοποιού, ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης την έκανε να αισθάνεται άβολα με το σώμα της, στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όπως λέει η πηγή, ο Μπαλντόνι, ο οποίος ήταν και αυτός που σκηνοθέτησε την ταινία, δημιούργησε μια «εξαιρετικά δύσκολη ατμόσφαιρα» στα παρασκήνια, για ολόκληρο το καστ.

Άτομο από την παραγωγή, εξήγησε επίσης ότι υπήρξαν πολλές στιγμές στα γυρίσματα, που έκαναν την Μπλέικ Λάιβλι να αισθάνεται «άβολα» για το σώμα της, ειδικά μετά τον τοκετό.

Η Λάιβλι εντάχθηκε στο καστ της ταινίας, αμέσως μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Αν και δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς συνέβη στα γυρίσματα, πολλοί εικάζουν ότι η ηθοποιός δέχτηκε bullying για το σώμα της και υποψιάζονται ότι αυτός είναι ο λόγος πίσω από τα χοντροκομμένα κοστούμια που φοράει ο χαρακτήρας της σε ολόκληρη την ταινία.

Τέλος, η ίδια πηγή μέσα από την παραγωγή δήλωσε στην Page Six: «Δεν ήταν μόνο η Μπλέικ που ένιωθε άβολα. Σε κανέναν από το καστ δεν άρεσε να δουλεύει με τον Τζάστιν… Σίγουρα δεν μίλησαν μαζί του στην πρεμιέρα».
Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr