Μπεν Άφλεκ: Εκείνος χώρισε τη Λόπεζ - Την εγκατέλειψε γιατί έθετε τη νηφαλιότητά του σε κίνδυνο, αναφέρει δημοσίευμα

Μπεν Άφλεκ: Εκείνος χώρισε τη Λόπεζ - Την εγκατέλειψε γιατί έθετε τη νηφαλιότητά του σε κίνδυνο, αναφέρει δημοσίευμα

Ο τρόπος ζωής της τον έβαζε σε πειρασμούς και φοβόταν ότι θα ξανακυλήσει στο αλκοόλ, σύμφωνα με άτομα κοντά στον ηθοποιό

aflek83
Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολλά και σε καθημερινή βάση, προκύπτουν νέες πληροφορίες. Τώρα, πηγές που επικαλείται το site, RadarOnline, ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τον λόγο που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με αυτούς, ο Μπεν Άφλεκ είναι εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο τους,

Κλείσιμο
Ο λόγος; «Η απελπισμένη προσπάθειά του να προστατεύσει τη σκληρά νηφαλιότητά του που ανέκτησε με κόπο» γράφει το RadarOnline.

Πιο συγκεκριμένα, είπαν ότι ο λαμπερός τρόπος ζωής της JLo έθετε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του άλλοτε εθισμένου στο αλκοόλ Άφλεκ. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι άνθρωπος που γνωρίζουν το ζευγάρι, είπε: «Ο γάμος ήταν απίστευτα συγκλονιστικός - η J.Lo ζει έναν πολύ λαμπερό τρόπο ζωής και ο ίδιος ερχόταν συχνά αντιμέτωπος με τον πειρασμό. Διακινδύνευε τη νηφαλιότητά του σε αυτό το περιβάλλον κι έτσι, έπρεπε να φύγει για να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη του - μια υποτροπή».

Όταν η Λόπεζ διαφήμιζε αλκοολούχο ποτό
Τον Νοέμβριο του 2023, η Λόπεζ είχε δεχτεί κριτική για το γεγονός ότι διαφήμιζε αλκοολούχα ποτά, ενώ ο σύζυγός της, Μπέν Άφλεκ, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη εντελώς, τον αλκοολισμό του.

Η Daily Mail, είχε γράψει: «Όταν η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της, η J-Lo προκάλεσε αντιδράσεις επειδή ξεκίνησε μια σειρά αλκοολούχων ποτών, παρά το γεγονός ότι η ίδια πίνει σπάνια και ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ, είναι αλκοολικός σε ανάρρωση».


Η Λόπεζ είχε απαντήσει ήδη στα επικριτικά σχόλια, μέσω Instagram. Το  προηγούμενο καλοκαίρι, είχε πει: «Λοιπόν, είμαι καθ' οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola. Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: "Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;" Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα. Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα. Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης