Χάρης Γρηγορόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ντεμίρη - Είμαι στα καλύτερά μου

Χάρης Γρηγορόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ντεμίρη - Είμαι στα καλύτερά μου

Και προσωπικά και κοινωνικά και επαγγελματικά, πρόσθεσε

griroropoulos2__1_
Λίγο καιρό αφού έγινε γνωστό ότι ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη χώρισαν, ύστερα από 30 χρόνια γάμου, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δήλωση για τη ζωή του, από εδώ και στο εξής.

Όπως ανέφερε στο περιοδικό «Λοιπόν» δεν έχει αλλάξει κάτι. «Θα σου φανεί αστείο» είπε αρχικά στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε και συνέχισε «αλλά δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Με τη σύζυγό μου έχουμε μία πολύ βαθιά σχέση κι επικοινωνούμε ουσιαστικά».

Για το αν έχει σκεφτεί να ξαναφτιάξει τη ζωή σου, ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε:

«Τι σημαίνει να ξαναφτιάξω τη ζωή μου; Τη ζωή μου την έχω φτιαγμένη πολύ καλά και είναι στα καλύτερά της. Κι εγώ είμαι στα καλύτερά μου σε όλα τα επίπεδα. Και προσωπικά και κοινωνικά και επαγγελματικά. Απλώς με θλίβει καθημερινά η χώρα που ζω. Έχω μάθει να ζω σαν UFO, σαν πολίτης μιας προηγμένης ευρωπαϊκής χώρας και έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου να ζουν. Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αγώνας».
Κλείσιμο
2400_XARIS_GRIGOROPOYLOS_FOTINI_NTEMIRI_2462022__1_


Από τη μεριά της και η Φωτεινή Ντεμίρη είχε αναφερθεί στο διαζύγιό τους, μερικές μέρες πριν. «Με τον Χάρη έχουμε μια οικογένεια, αγαπιόμαστε, είμαστε φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Ζευγάρι δεν είμαστε όμως πλέον» δήλωσε στο ίδιο περιοδικό «Λοιπόν» για τον -πρώην πια-σύζυγό της, με τον οποίο έχουν μια κόρη και έναν γιο.

Επίσης, σχολίασε: «Με ρωτάνε πολλές φορές αν υπάρχει μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. «Πείτε μου εσείς» τους απαντώ, γιατί εγώ δεν το βρήκα ποτέ αυτό το μυστικό. Θέλει αγάπη και πολλή υπομονή για να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί».

Για το αν έχει πάρει ήδη διαζύγιο από τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, όχι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Έχουμε τα παιδιά μας, τα οποία τώρα ακολουθούν κι αυτά τον δικό τους δρόμο».


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Πραγματογνωμοσύνη στην κατασκήνωση ζήτησε ο εισαγγελέας - «Εφεραν το παιδί μας νεκρό» λέει η γιαγιά της 8χρονης

Τα κίνητρα και η ψυχολογία των 14χρονων εφήβων που συνελήφθησαν για εμπρησμό στη Γλυφάδα - Μιλά η Αλεξάνδρα Καππάτου

Ισραηλινοί και Ουκρανοί διακινούσαν ναρκωτικά με τροχόσπιτα, ιστοπλοϊκά και... μπιτόνια στο Ισραήλ μέσω Ελλάδος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης