Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ήμουν έξι χρονών όταν είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν καιρό στην εντατική

Σκέψου τώρα έναν γονιό να περιμένει να δει αν το παιδί του θα ζήσει, θα μείνει σε κώμα ή θα πεθάνει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έκανε δηλώσεις και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και το ατύχημα που είχε στα παιδικά του χρόνια και τον έστειλε στην εντατική.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και αρχικά, περιέγραψε: «Ήμουν έξι χρονών και είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν πολύ καιρό στην εντατική και ξύπνησα τον Δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω μέσα μου μεγάλη πίστη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ίσως κι ένας λόγος που δεν τα παρατάω είναι η πίστη που έχω μέσα μου ότι θα τα καταφέρω».


Όπως είπε στη συνέχεια, στο σημείο που είχε το ατύχημα στο χωριό του, του έχουν φτιάξει ένα εικόνισμα. «Σκέψου τώρα έναν γονιό να περιμένει να δει αν το παιδί του θα ζήσει, θα μείνει σε κώμα ή θα πεθάνει. Είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα, εγώ δεν τα έζησα, γιατί θυμάμαι το μετά», εξηγεί.

Τέλος, για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής ανέφερε: «Πριν από τις "Άγριες Μέλισσες" είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Δεν ερχόντουσαν τα πράγματα που ήθελα. Όταν το χάνω, σκέφτομαι τι έχω κάνει και αισθάνομαι πολύ περήφανος, αυτό με κάνει και προχωράω».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr