Μαρία Κωνσταντάκη: Στη Νορβηγία η ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

Μαρία Κωνσταντάκη: Στη Νορβηγία η ηθοποιός - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram

maria-konstantaki
Τη Νορβηγία επέλεξε για τις φετινές της διακοπές και η Μαρία Κωνσταντάκη.

Σε αντίθεση με εκείνους που προτίμησαν κάποιο ελληνικό νησί ή έναν εξωτικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός θέλησε να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάπως διαφορετικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κωνσταντάκη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, επισκέφτηκε το χωριό Λοέν κι έπειτα τον παγετώνα Μπρίκσνταλ που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, αναφέρει: «4η μέρα στη Νορβηγία. Χθες.. Θέα από ψηλά στο χωριό Λοεν κι έπειτα επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen κι ο οποίος καταλήγει σε μια μικρή παγετωνική λίμνη, την Briksdalsbrevatnet. Τελικός προορισμός στο Σογκνεφιορντ. Πρώτη μέρα με αρκετή ηλιοφάνεια.. Είναι εντυπωσιακό και αξιοθαύμαστο πώς οι Νορβηγοί ψυχαγωγούνται με δραστηριότητες στη φύση.. Υπάρχουν παντού μονοπάτια για περπάτημα, οι δραστηριότητές τους καλύπτουν απ' τους πιο αρχάριους μέχρι τους πιο extreme τύπους, είναι ένας πολύ fit σωματικά λαός και φυσικά, δεν θα βρεις ούτε ένα σκουπιδάκι μέσα στο δάσος ή και γενικά.. Όλοι οι χώροι είναι pet friendly (απ' τα τελεφερίκ μέχρι τα εστιατόρια), όλα τα σκυλιά είναι με λουριά κι εννοείται, δεν υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά ή γατιά.. Εντυπωσιακό επίσης ότι σ' όλες αυτές τις δραστηριότητες θα συναντήσεις πολλά παιδιά, κανένα είδος φαγητού ή ποτού και κινητό μόνο για τις απαραίτητες φωτογραφίες».

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης