Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

Σας ευχαριστώ, εύχομαι η Παναγίτσα να μας προστατεύει όλους, γράφει η ηθοποιός

mariakorinthiou292
Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε από τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Αυγούστου, φωτογραφίες της στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους της είχαν ήδη στείλει τις ευχές τους.

Με δύο selfie στιγμιότυπα, η ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα αρχικά στέλνοντας ένα φιλί και μετά βγάζοντας τη γλώσσα της έξω για μια χιουμοριστική φωτογραφία.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ. Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».

Τη δημοσίευσή της σχολίασε, ανάμεσα σε πολλούς και ο Γιάννης Αϊβάζης, με τον οποίο μόλις πριν από λίγεςε μέρες, επιβεβαίωσαν ότι χωρίζουν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Ο ηθοποιός άφησε στη Μαρία Κορινθίου, μια σειρά από κόκκινες καρδιές και εκείνη του ανταπέδωσε με παρόμοιο σχόλιο.

Η ανάρτησή της και το σχόλιο του ηθοποιού
Κλείσιμο
korinthiou2
aivazis892

Ο χωρισμός τους

Με μια ανάρτηση ξανά στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε ότι χώρισε με τον Γιάννη Αϊβάζη, με μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε».

Ο χωρισμός τους
Η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου χωρίζουν, μετά από περίπου 14 χρόνια έγγαμου βίου, έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
200802111043260_0734_KORINTHIOY_AIVAZIS_1022008
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης λίγο μετά τη γνωριμία τους το 2008
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο και στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος στην κόρη τους.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, την υποσδέχτηκαν στον κόσμο και λίγο πριν η Ισμήνη γίνει 2 ετών, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2010, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.
201009131051470_3096_AIVAZIS_KORINTHIOY_12092010
Φωτογραφία από τον γάμο τους στην Ανάβυσσο

14 χρόνια μετά τον γάμο τους και χωρίς κανέναν να το περιμένει, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφασίζουν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Το γεγονός ότι έκαναν διακοπές χωριστά, με την ηθοποιό να βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον Γιάννη Αϊβάζη στην Ιταλία, πυροδότησε αρχικά, τις φήμες διαζυγίου, με το περιοδικό να τις επιβεβαιώνει.

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαρίας Κορινθίου στην Κέρκυρα:

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη για το ταξίδι του στην Ιταλία

Σε φιλικό κλίμα ο χωρισμός τους

Ο χωρισμός τους λέγεται πως έγινε σε καλό κλίμα και οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ προτεραιότητά τους είναι πάντα η κόρη τους, Ισμήνη.

Παρά την απόφασή τους να χωρίσουν, δεν αλλάζουν πολλά στη ζωή τους, αφού προσπαθώντας να διατηρήσουν τις ισορροπίες, προγραμματίζουν να πάνε διακοπές στην Κρήτη με την κόρη τους, στα μέσα Αυγούστου.

Επιπλέον, θα συνεργαστούν στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός», από τον Οκτώβριο.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έδωσαν το παρών κάπου μαζί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με την Μαρίνα Πατούλη, τον Δημοσθένη Μονοκρούσο και την Εύη Βατίδου.
AS2A0699

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη

Αν και στην αρχή, κανένας από τους δύο, δεν είχε σχολιάσει δημόσια την είδηση, λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Αϊβάζης προχώρησε σε ένα story στο Instagram.

Σε αυτό, ο ηθοποιός έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα. «Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, ώστε καλύτερα πράγματα να συμβούν», γράφει στα αγγλικά το αποφθέγμα που ανέβασε ο Αϊβάζης.
aivazis


Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ - Κίσινγκερ προς Ετσεβίτ: Αποθαρρύνουμε έντονα τους Βρετανούς από το να βοηθήσουν τους Έλληνες

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης που πνίγηκε το οκτάχρονο κοριτσάκι - Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης