Κατερίνα Παπουτσάκη: Νέες φωτογραφίες με μπικίνι για την ηθοποιό

Η ανάρτηση που έκανε από την παραλία με το μωβ μαγιό της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναρτά σχεδόν σε καθημερινή βάση, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Άλλοτε με την οικογένειά της και άλλοτε μόνη, η ηθοποιός ποζάρει με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ, από τις παραλίες όπου απολαμβάνει τα μπάνια της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Κατερίνα Παπουτσάκη πόζαρε ξανά από κάποια παραλία, αυτή τη φορά ξυπόλητη, με ένα μωβ μπικίνι. Αυτή τη φορά, δεν αποκάλυψε πού παραθερίζει.

Οι φωτογραφίες της


Η ανάρτηση με τον πατέρα της

Τις προάλλες και συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Αυγούστου, όταν έκανε ξανά δημοσίευση από τις διακοπές της, η ηθοποιός έδειξε φωτογραφίες του πατέρα της, από την ώρα που βρίσκονται σε κάποιο παραλιακό μαγαζί. Πατέρας και κόρη κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο και η ηθοποιός του δίνει ένα φιλί, όπως φαίνεται στη δεύτερη selfie από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Δείτε τα στιγμιότυπα



Αυτό το καλοκαίρι, η Κατερίνα Παπουτσάκη παίρνει τους followers της, όπου πηγαίνει, μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί τους. Τις προάλλες, σε ανάρτηση που έκανε ξανά μέσω Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια να ποζάρει σε διάφορα σημεία του νησιού.

Σε άλλες φωτογραφίζεται στην παραλία, φορώντας το μαγιό της, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα δείχνει τα μέρη που επισκέφτηκε.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της δεν έγραψε τίποτα, παρά μόνο πρόσθεσε μερικά καλοκαιρινά emojis.

Δείτε φωτογραφίες:




Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ - Κίσινγκερ προς Ετσεβίτ: Αποθαρρύνουμε έντονα τους Βρετανούς από το να βοηθήσουν τους Έλληνες

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης που πνίγηκε το οκτάχρονο κοριτσάκι - Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr