Σόφη Πασχάλη για τα 13 χρόνια διαφοράς με τον σύντροφό της: Για μένα η ηλικία ανέκαθεν ήταν απλά αριθμός

Η κοινή συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι

Η Σόφη Πασχάλη είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο με τον Νίκο Πάττα, με τον οποίο και συγκατοικούν. Σε κοινή τους συνέντευξη, μίλησαν για την κοινή τους πορεία και σχολίασαν τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν.

Ο Νίκος Πάττας ανέφερε αρχικά στο περιοδικό ΟΚ: «Είμαι 34. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Αλλά κοίταξε τη Σόφη. Μπορείς να καταλάβεις την ηλικία της;».

Με τη σειρά της, η Σόφη Πασχάλη σχολίασε ότι η ηλικία δεν ήταν παρά ένας αριθμός για εκείνη από πάντα.

«Για μένα η ηλικία ανέκαθεν ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν αλλάζει τίποτα με τα χρόνια παρά μόνο το μυαλό μας. Η ωριμότητα είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο και όχι ο αριθμός της ηλικίας του. Ο Νίκος είναι πιο ώριμος και από μεγαλύτερούς του σε ηλικία συντρόφους που θα μπορούσα να έχω. Σημασία έχει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος να μαθαίνει από τα χρόνια του και όχι απλά να τα αφήνει να περνάνε» εξήγησε η Σόφη Πασχάλη.

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει αν σκέφτεται τον γάμο με τον σύντροφό της. Η απάντησή της ήταν: «Ως χαρακτήρας αποφεύγω να σκέφτομαι σε βάθος χρόνου. Δεν μου αρέσει γιατί μπαίνω σε μια διαδικασία προσδοκιών. Με τον Νίκο, που λέει ο λόγος, μπορεί να είμαστε κάπου και να πάμε να παντρευτούμε σε ένα εκκλησάκι και μετά να κάνουμε ένα πάρτι μαζί με τους φίλους μας. Ή και όχι. Ό,τι μας δείξει ο χρόνος. Είμαι πολύ αληθινή σε αυτή τη φάση της ζωής μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ συνταξιούχοι και μισθωτοί που δήλωναν κάτω από €10.000 και ξόδευαν πάνω και από €200.000

«Πραγματικό δίλημμα» για τον Πούτιν η αντεπίθεση των Ουκρανών: Χτυπήματα από ξηρά και αέρα στο γόητρο της Μόσχας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr