Μαριάντα Πιερίδη: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στο Instagram - Χρόνια μας πολλά καρδιά μου, γράφει

Μαριάντα Πιερίδη: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στο Instagram - Χρόνια μας πολλά καρδιά μου, γράφει

Το στιγμιότυπο της τραγουδίστριας με τον σύντροφό της, Παναγιώτη

mariantapieridi323
Η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της, Παναγιώτης, έχουν την ίδια μέρα την ονομαστική τους εορτή και η τραγουδίστρια θέλησε να του ευχηθεί με μια ανάρτηση.

Μέσω Instagram story, η Μαριάντα Πιερίδη ανέβασε το πρωί της 15ης Αυγούστου, ένα κοινό τους στιγμιότυπο που ποζάρουν αγκαλιά, για να του γράψει: «Χρόνια μας πολλά καρδιά μου».

Δείτε το story της
marianta22


Κλείσιμο
Πιο πριν, η τραγουδίστρια ανέβασε και μια φωτογραφία της με ένα μωβ φόρμα, έξω από το στούντιο του «Summer's Cool», της εκπομπής την οποία παρουσιάζει.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση, έγραψε: «Καλημέραααα και χρόνια μας πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουμε σήμερα!! 🌺 Όλα τα όμορφα του κόσμου, μικρά ή μεγάλα, να είναι γεμάτα από χαρά κ αγάπη».

Σε πρόσφατη αναφορά στον σύντροφό της, η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε εκδήλωση για το πρώτο τους ραντεβού. Όπως είπε απάντησε ότι η πρώτη φορά που είχαν βγει οι δυο τους, ήταν όταν πήγαν με τα παιδιά τους στο πάρκο.

«Δεν έχει παίξει πρώτο ραντεβού ακριβώς. Πήγαμε φιλικά με τα παιδιά μας στο πάρκο να παίξουν» είπε σχετικά με αυτό.

Όσο για το πρώτο ρομαντικό ραντεβού τους, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε ότι δεν θυμάται πότε ήταν. Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι την κέρδισε στον νέο της σύντροφο: «Ίσως το ότι δεν ήταν πολύ πιεστικός, εγώ θέλω να είμαι χαλαρή να μην νιώθω πίεση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1l1t28mkjp5)


Πριν μερικές μέρες μιλώντας στο «Happy Day», η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Δεν θέλω να μιλάω για τα επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πολύ χαλαρά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1fxcpzh00lt)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιο της. «Πρώτα από όλα, θέλω να περνάει καλά ο γιος μου, αν περνάει εκείνος καλά, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη. Από εκεί και πέρα, φροντίζω να περνάω ωραία τον χρόνο μου κι εγώ και να τον γεμίζω με ωραίες στιγμές κι ωραίους ανθρώπους», είπε.

Τέλος, για τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου, δήλωσε: «Ο σύντροφός μου έχει γνωρίσει τον γιο μου, γιατί και εκείνος έχει έναν γιο στην ίδια ηλικία με τον δικό μου, οπότε έχουμε γνωριστεί όλοι μαζί».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ συνταξιούχοι και μισθωτοί που δήλωναν κάτω από €10.000 και ξόδευαν πάνω και από €200.000

«Πραγματικό δίλημμα» για τον Πούτιν η αντεπίθεση των Ουκρανών: Χτυπήματα από ξηρά και αέρα στο γόητρο της Μόσχας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης