ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ναταλί Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Ατύχημα για τον γιο τους στη Λάρισα - Λύγισα, έγραψε η παρουσιάστρια

Ναταλί Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Ατύχημα για τον γιο τους στη Λάρισα - Λύγισα, έγραψε η παρουσιάστρια

Χτύπημα, αιμορραγία και τα πρώτα «γιατί Θεέ μου;» τόνισε στην ανάρτησή της

kakkava_-giosatyihima
Η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας απολάμβαναν τις οικογενειακές τους διακοπές, όταν ο γιος τους, Μάρκος, είχε ένα ατύχημα.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε την 14η του Αυγούστου, το παιδί τραυματίστηκε τόσο, που χρειάστηκε ράμματα. Δεν δίστασε ακόμη, να παραδεχτεί ότι η ίδια λύγισε όταν βρέθηκε με τον γιο της στο κέντρο υγείας.

Κλείσιμο
Πριν κάνει την ανάρτηση, έβγαλε μια φωτογραφία που ποζάρει αγκαλιά με τον μικρό Μάρκο, στην οποία φαίνονται και τα ράμματα. Στη λεζάντα του post, η Ναταλί Κάκκαβα έγραψε:

«Το μικρό μου.. Το στερνοπούλι μου.. Τι λιοντάρι μου.. Πάλι μας κοψοχόλιασε .. Άλλο ένα παράσημο λοιπόν... Γιατί όσα φέρει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Δεν ξέρω αν ποτέ ξεπερνάμε εμείς οι γονείς αυτά τα πρώτα λεπτά του πανικού.. Χτύπημα.. Αιμορραγία..Τα πρώτα "Γιατί Θεέ μου?" Τρέμουν τα χέρια σου.. Αλλά πρέπει ψύχραιμα να δώσεις τις πρώτες βοήθειες...Και η ψυχή σου πονάει.. Μετά κέντρο Υγείας.. Η διαδρομή ατελείωτη.. Η ώρα της διάγνωσης.. Θέλει ράμματα.. Ωχ Θεέ μου..Λες δεν γίνεται πάλι... Ο Μάρκος δυνατός.. Να δίνει σε μενα κουράγιο που, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ ότι λύγισα.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Αγιάς..Ήταν υπέροχοι.. Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά..

Καλή Παναγία να έχουμε.. Να προσέχεις τα αγγελούδια μας..».

Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε σχετική ανάρτηση. Ανέβασε φωτογραφία που έχει αγκαλιά τον γιο τους με την παρουσιάστρια και έγραψε: «Πάλι με συγκλόνισες ρε λιοντάρι».



Ειδήσεις σήμερα:

H WSJ αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το σαμποτάζ στον Nord Stream: To ραντεβού στο μπαρ, το ΟΚ του Ζελένσκι και η ανταρσία

Aνάλυση Guardian: Έχει ακόμα ο Πούτιν τη δύναμη να απαντήσει στην εισβολή της Ουκρανίας;

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ συνταξιούχοι και μισθωτοί που δήλωναν κάτω από €10.000 και ξόδευαν πάνω και από €200.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης