Με μια φωτογραφία της με καφέ μπικίνι και φόντο πρασινογάλαζα νερά ευχήθηκε «καλό Δεκαπενταύγουστο» η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε και στο Καστελόριζο.
Η ίδια, μάλιστα, αποθέωσε το νησί των Δωδεκανήσων και ειδικότερα τη Μπλε σπηλία για την οποία έγραψε ότι «σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά».
«Σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά από τη Μπλε σπηλιά του Καστελλόριζου. Μπαίνεις από μια μικρή τρύπα ξαπλωμένος μέσα στη βάρκα σου και σηκώνεσαι σε μια σπηλιά 60 μέτρα βάθους, 35 μέτρα ύψους, με φώκιες κάπου σε μια άκρη, σταλακτίτες και σταλαγμίτες και βασικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιστέψει το λογικό σου ότι αυτό το μπλε που βλέπεις στο νερό, αυτό το μπλε που ωραιότερο δεν έχεις δει, είναι αληθινό. Και είναι. Μπλε σπηλιά μου πήρες την καρδιά» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα των φωτογραφιών από το Καστελόριζο
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.