Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ επισκέφθηκαν το Βατικανό για την ευλογία του Πάπα - Μίλησαν και για το κλίμα

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ επισκέφθηκαν το Βατικανό για την ευλογία του Πάπα - Μίλησαν και για το κλίμα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Πάπα, το ζευγάρι μίλησε - μεταξύ άλλων - και για «την επείγουσα ανάγκη για δράση για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης»

event-leykos-oikos-arthro
Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ συναντήθηκαν με τον Πάπα Φραγκίσκο στις 15 Αυγούστου για να λάβουν την ευλογία του Πάπα.

Ο 60χρονος ιδρυτής της Amazon και η 54χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια - της οποίας το πρώτο παιδικό βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα - μοιράστηκαν την τελευταία τους δραστηριότητα, σε ένα διάλειμμα των καλοκαιρινών τους διακοπών.


«Ήταν τιμή για τον Τζεφ και εμένα να περάσουμε χρόνο με την Αγιότητά του, @franciscus στο σπίτι του στο Βατικανό», έγραψε η ίδια. «Η σοφία, η ζεστασιά και το χιούμορ του ήταν βαθιά συγκινητικά. Μας υπενθύμισε να μην παίρνουμε τη ζωή πολύ σοβαρά, μια απλή αλλά ισχυρή υπενθύμιση να διατηρούμε την ελαφρότητα στις καρδιές μας».

Η Σάντσεζ, η οποία είναι Αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund, μοιράστηκε ότι ένα άλλο θέμα για το οποίο μίλησαν. «Συζητήσαμε επίσης την επείγουσα ανάγκη για δράση για το Κλίμα, κάτι για το οποίο είναι παθιασμένος, όπως όλοι εμείς στο Bezos Earth Fund», έγραψε η Σάντσεζ. «Η πίστη του να βρίσκει την ομορφιά και το νόημα σε ό,τι κάνουμε αντηχούσε βαθιά σε μένα. Μου αρέσει που ενθαρρύνει τους ιερείς να διαβάζουν ποίηση και λογοτεχνία για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το ανθρώπινο πνεύμα», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ευχαριστώ για αυτή την απίστευτη ευλογία και την ευγενική σοφία που μοιράστηκε μαζί μας».

Κλείσιμο
Η Σάντσεζ μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή στιγμή, αναρτώντας ορισμένες φωτογραφίες στο Instagram. Η ιδια φόρεσε ένα  κοστούμι σε navy τόνους που αποτελούνταν από μια μακριά φούστα και ένα σακάκι, και χτένισε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, δίνοντάς τους μια κομψή πινελιά. Ο Τζεφ Μπέζος φορούσε μαύρο κοστούμι με λευκό button up και ασορτί μαύρη γραβάτα. Η ανάρτηση περιελάμβανε τρεις εικόνες, που αποτύπωναν τις χειραψίες και την κουβέντα τους. Η Σάντσεζ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία μαζί με τον Πάπα, με τους δύο να χαμογελούν στον φακό.





Η Λόρεν Σάντσεζ, όλο το καλοκαίρι, μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της. Μάλιστα βρέθηκε και στη χώρα μας, όπου έκανε διακοπές και με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης