Αλίσα Νιούμαν: Εκτοξεύτηκε το προφίλ της στο Only Fans μετά το twerk στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αλίσα Νιούμαν: Εκτοξεύτηκε το προφίλ της στο Only Fans μετά το twerk στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι συνδρομητές αυξήθηκαν πολύ, είναι τρελό, δήλωσε η χάλκινη ολυμπιονίκης

alyshanewman2
Η Αλίσα Νιούμαν μονοπώλησε το ενδιαφέρον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το twerk της να έχει γίνει παγκόσμια viral.

Αφού πέρασε τα 4,85μ. και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ, η Καναδή πρωταθλήτρια ξέσπασε σε πανηγυρισμούς κάνοντας twerking.

Κλείσιμο
Σχεδόν μια εβδομάδα μετά, η Νιούμαν δήλωσε στο TMZ Sports ότι ο αυτοσχέδιος χορός της οδήγησε σε μια «έκρηξη» των followers στη σελίδα που διατηρεί στο OnlyFans, κάτι το οποίο επισήμανε σε δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες, ότι δεν επιδίωκε. «Οι συνδρομητές αυξήθηκαν περίπου 10 φορές παραπάνω. Ήταν τρελό» ανέφερε τώρα στο TMZ.

Στη διάρκεια των νέων δηλώσεών της, η ολυμπιονίκης εξήγησε, πως δεν είχε σκοπό να χορέψει αλλά η νίκη της, έφερε την αυθόρμητη αντίδρασή της. «Ξαφνικά, παίρνω αυτό το μετάλλιο και έχω αυτή την αίσθηση, την αίσθηση της ενέργειας και της αύρας γύρω μου που δεν είχα ποτέ πριν. Είχα αυτή την αυτοπεποίθηση και αυτή την ασφάλεια με τον εαυτό μου που "τώρα νιώθω ότι μπορώ να αφεθώ ελεύθερη. Πήρα ένα μετάλλιο, είμαι Ολυμπιονίκης"» τόνισε η Αλίσα Νιούμαν.




Η Καναδή Ολυμπιονίκης εκτός από την πορεία της στον αθλητισμό, έχει και μια δεύτερη «καριέρα» στην πλατφόρμα Only Fans όπου μοιράζεται πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες έναντι χρημάτων από κάθε συνδρομητή. Μετά το viral βίντεο που πανηγυρίζει με twerking την επίδοση και το μετάλλιό της, τα έσοδα από την πλατφόρμα αναμένεται να αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό.

HOTTEST Moments Of Alysha Newman


Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Την μοιραία δόση κεταμίνης την έδωσε στον Μάθιου Πέρι ο προσωπικός βοηθός του - Του έκανε 27 ενέσεις σε 5 ημέρες

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Σφαγή στα Κάτω Πατήσια για ένα προξενιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης