Τζένιφερ Λόπεζ: Πήγε να ευχηθεί στον Μπεν Άφλεκ για τα γενέθλιά του και μετά ξεφάντωσε σε συναυλία του Μπρούνο Μαρς

Η σταρ χόρευε και τραγουδούσε στο live - Το βίντεο που έγινε viral

Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται πιο ευδιάθετη από κάθε άλλη πρόσφατη εμφάνισή της, στο κλιπ ενός TikToker που την «εντόπισε» στη συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Λος Άντζελες.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες, δείχνει την τραγουδίστρια, 55 ετών να διασκεδάσει χορεύοντας και τραγουδώντας. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μπεν Άφλεκ δεν ήταν μαζί της.

Δείτε το βίντεο

Στιγμιότυπο από τη συναυλία ανέβασε και η ίδια η Λόπεζ σε story, μερικές ώρες μετά.
Δεν είναι ξεκάθαρο, με ποιον πήγε στη συναυλία. Πάντως, το live ήταν τη μέρα των γενεθλίων του Μπεν Άφλεκ, τον οποίο τελικά επισκέφτηκε «παρά το γεγονός ότι τον σνόμπαρε στα social media» όπως γράφει το δημοσίευμα της Page Six.

Ο Άφλεκ πέρασε τα γενέθλιά του με την πρώην του
Όταν γράφουν ότι «τον σνόμπαρε» εννοούν την ανάρτησή της στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων του Άφλεκ, ο οποίος τα γιόρτασε με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Οι δύο πρώην σύζυγοι, εκτός από τρία παιδιά ενώνονται και με μια βαθιά φιλία, αφού η ηθοποιός δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του, ούτε στις ευχάριστες, αλλά ούτε και στις δυσάρεστες στιγμές.

Παράλληλα, η JLo πόζαρε με μια τουαλέτα Dior για να μοιραστεί με τα εκατομμύρια ακολούθων της στο Instagram, μια σειρά από λαμπερές φωτογραφίες της.

«Ο Άφλεκ τη χώρισε» 
Την ίδια ώρα, πηγές που επικαλείται το site, RadarOnline, ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τον λόγο που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο διαζύγιο. Σύμφωνα με αυτούς, ο Μπεν Άφλεκ είναι εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο τους,

Ο λόγος; «Η απελπισμένη προσπάθειά του να προστατεύσει τη σκληρά νηφαλιότητά του που ανέκτησε με κόπο» γράφει το RadarOnline.

Πιο συγκεκριμένα, είπαν ότι ο λαμπερός τρόπος ζωής της JLo έθετε σε κίνδυνο τη νηφαλιότητά του άλλοτε εθισμένου στο αλκοόλ Άφλεκ. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι άνθρωπος που γνωρίζουν το ζευγάρι, είπε: «Ο γάμος ήταν απίστευτα συγκλονιστικός - η J.Lo ζει έναν πολύ λαμπερό τρόπο ζωής και ο ίδιος ερχόταν συχνά αντιμέτωπος με τον πειρασμό. Διακινδύνευε τη νηφαλιότητά του σε αυτό το περιβάλλον κι έτσι, έπρεπε να φύγει για να αποφύγει τον χειρότερο εφιάλτη του - μια υποτροπή».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr