Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη, όπου και περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
Πρόσφατα, η τραγουδίστρια πήγε να απολαύσει τον Μανώλη Κονταρό, με το οποίο τους συνδέει φιλική σχέση, σε ένα κρητικό γλέντι στο χωριό Γεράνι.
Όσο ο μουσικός τραγουδούσε μια μαντινάδα, η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκε από τη θέση της και στάθηκε μπροστά του για να του χτυπά παλαμάκια. Σχετικό βίντεο ανάρτησε ο Μανώλης Κονταρός στο Instagram. Η μαντινάδα που της αφιέρωσε, έλεγε: «Ειναι η χαρά μου σήμερα ο κόσμος δεν τη βάνει στο πανηγύρι η Βανδή ήρθενε στο Γεράνι».
Στην πορεία, η Δέσποινα Βανδή έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.