Μαντόνα: Έγινε 66 ετών και το γιόρτασε με τον 28χρονο σύντροφό της στην Ιταλία

Χρόνια πολλά βασίλισσά μου, της γράφει ο νεαρός από την Τζαμάικα, Ακίμ Μόρις - Η φωτογραφία που ανέβασε

Η Μαντόνα πέρασε τα 66α γενέθλιά της στις 16 Αυγούστου στην Ιταλία μαζί με τον νέο της σύντροφο και κατά 37 χρόνια νεότερό της, Ακίμ Μόρις.

Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ποζάρει ντυμένη στα ροζ και γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Και ο Μόρις έκανε όμως μια ανάρτηση για τη σύντροφό του. Ανέβασε σε story στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από το πάρτι με τα βεγγαλικά για την τραγουδίστρια. Στη λεζάντα, ο νεαρός από την Τζαμάικα έγραψε: «Χρόνια πολλά βασίλισσά μου. Το να είμαι στο πλευρό σου σήμερα, με γεμίζει με τόση χαρά. Αγαπώ την κάθε στιγμή μαζί σου και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σου πολλά περισσότερα βεγγαλικά».

Δείτε την αν ανάρτησή του



Πιο πριν, η ποπ σταρ εθεάθη να απολαμβάνει τα αξιοθέατα στο Πορτοφίνο κρατώντας από το χέρι τον Τζαμαϊκανό που εργάζεται ως μοντέλο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2022 για φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper, επομένως γνωρίζονται από πριν.

Φαίνεται πως πρόκειται για τον νεαρό άντρα, με τον οποίο φωτογραφήθηκε πρόσφατα γυμνή στο κρεβάτι και ανάρτησε το στιγμιότυπο στο Instagram.


Ο Ακίμ Μόρις γεννήθηκε στην Τζαμάικα στις 2 Μαΐου 1996. Αυτό το διάστημα ζει στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το LinkedIn προφίλ του, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Stony Brook και έχει πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες. Ο Μόρις μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram, αν και δεν το χρησιμοποιεί αρκετά συχνά. Ανεβάζει φωτογραφίες από τις βόλτες του κυρίως στο Μανχάταν και το Μπρούκλιν. Φαίνεται να ασχολείται με τη μόδα, καθώς δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες που αναδεικνύουν το στυλ του σε φωτογραφήσεις από επαγγελματίες.

Μερικές από τις αναρτήσεις του





Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr