Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει με το μπικίνι της από το Καστελόριζο

Οι φωτογραφίες που ανέβασε από τις τελευταίες μέρες των διακοπών της

Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε για ακόμη μερικές φωτογραφίες της που δημοσίευσε στο Instagram. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός πόζαρε με ένα καφέ μπικίνι από το Καστελόριζο, όπου και παραθερίζει για τις αυγουστιάτικες διακοπές της.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, η Ευγενία Σαμαρά φωτογραφήθηκε από διάφορα σημεία με φόντο τη θάλασσα για την «προτελευταία μέρα “επισήμων” διακοπών» όπως έγραψε.

Πιο συγκεκριμένα, η λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Ξεχασμένη στις πλάκες, με μόνη ασχολία το μαλλί, σε σεληνιακό τοπίο στο απέραντο γαλάζιο. Προτελευταία μέρα “επισήμων” διακοπών».

Η ανάρτηση και τα στιγμιότυπα



Νωρίτερα, είχε ποζάρει ξανά από το Καστερλόριζο με φόντο πρασινογάλαζα νερά για να ευχηθεί «καλό Δεκαπενταύγουστο». Η ίδια, μάλιστα, αποθέωσε το νησί των Δωδεκανήσων και ειδικότερα τη Μπλε σπηλία για την οποία έγραψε ότι «σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά».



«Σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά από τη Μπλε σπηλιά του Καστελλόριζου. Μπαίνεις από μια μικρή τρύπα ξαπλωμένος μέσα στη βάρκα σου και σηκώνεσαι σε μια σπηλιά 60 μέτρα βάθους, 35 μέτρα ύψους, με φώκιες κάπου σε μια άκρη, σταλακτίτες και σταλαγμίτες και βασικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιστέψει το λογικό σου ότι αυτό το μπλε που βλέπεις στο νερό, αυτό το μπλε που ωραιότερο δεν έχεις δει, είναι αληθινό. Και είναι. Μπλε σπηλιά μου πήρες την καρδιά» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα των φωτογραφιών από το Καστελόριζο




Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

Ραλφ Σουμάχερ: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Ακουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr