Στους Παξούς βρίσκεται η σταρ του Χόλιγουντ, Ντέμι Μουρ, επισκεπτόμενη το νησί για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Κατά τη διάρκεια αυτής της της επίσκεψης «έκπληξη», συναντήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με τον οποίο φαίνεται να περνά ευχάριστες στιγμές στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ίδιος μαζί της στο Instagram.
«Μια ευχάριστη στάση στους Παξούς. Καλωσόρισες», γράφει η λεζάντα κάτω από τις φωτογραφίες του με την Ντέμι Μουρ ο σκηνοθέτης.
Σημειώνεται ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στο νησί για διακοπές, αλλά η τοποθεσία αυτή είχε επιλεγεί από το σκηνοθέτη και για τα γυρίσματα του Maestro, το οποίο η Ντέμι Μουρ είχε δηλώσει πως είχε απολαύσει.
Ανοιξιάτικες επιλογές ένδυσης και υπόδησης, για εμφανίσεις που συνδυάζουν τη χαλαρότητα του casual με το athleisure και που σου επιτρέπουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς καμία προσπάθεια.
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!