Κλέλια Ανδριολάτου: Κάνει γιόγκα με το μαγιό της στο φεγγαρόφως - Δείτε το βίντεο

Κλέλια Ανδριολάτου: Κάνει γιόγκα με το μαγιό της στο φεγγαρόφως - Δείτε το βίντεο

Η ηθοποιός συνεχίζει τις διακοπές της στην Κίμωλο

kreliayoga8
Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν σταματά να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές της, τις οποίες συνεχίζει και τον Αύγουστο.

Το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει από αυθόρμητες αλλά και πιο επαγγελματικές φωτογραφίες της ηθοποιού, που δείχνει στους ακολούθους της, πώς τα περνάει στα νησιά που παραθερίζει.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου, επανήλθε με ένα νέο post από την Κίμωλο. Αυτή τη φορά, κάποιος την κατέγραψε από μακρινή απόσταση, να κάνει γιόγκα με το μωβ μπικίνι της μπροστά από τη θάλασσα στο, φεγγαρόφως.

Δείτε το βίντεο
Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει γιόγκα με το μαγιό της στο φεγγαρόφως
Κλείσιμο

Την ίδια μέρα, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε ακόμη μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κίμωλο, έχοντας απαθανατίσει τόσο τον εαυτό της όσο και τη φίλη της Βάσια Κωσταρά, σε πόζες από διάφορα μέρη του νησιού. Μεταξύ άλλων, αφαίρεσε το επάνω μέρος του μαγιό της, για να ποζάρει topless σε μια από τις νέες καλοκαιρινές της φωτογραφίες.
klelia32
klelia9299
klelia2290
kellai222
kostara2
kleliakimolos22
kleliakimolos


Ξανά από την Κίμωλο, η ηθοποιός του Maestro ανέβασε πριν λίγες μέρες, φωτογραφίες και βίντεο στα οποία δείχνει τα κοχύλια που έχει συλλέξει από την παραλία.  Μάλιστα, σε βίντεο χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του «μου έφαγες όλα τα δαχτυλίδια».

Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης