Power of Love - Σοφία Τσέκου: Οι περισσότεροι μπήκαν σε αυτό το παιχνίδι για να γίνουν γνωστοί, όχι για να βρουν τον έρωτα

Το έκαναν για την τηλεθέαση, πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι γνωριμιών

H Σοφία Τσέκου αποχώρησε από το Power of Love και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι γνωριμιών βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Summer's Cool» και σχολίασε τις εξελίξεις, αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

«Εγώ κάπως την ευχαριστήθηκα μέσα μου την αποχώρησή μου. Άρχισαν να γίνονται κάποια πράγματα εκεί μέσα που δεν μου άρεσαν. Είχε χαλάσει κι αυτό που είχαμε με τον Δημήτρη και με τόσο άδοξο τρόπο. Εγώ δεν το περίμενα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους παίκτες του Power of Love. «Οι περισσότεροι που μπήκαν σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπήκαν για να βρουν τον έρωτα, αλλά για την τηλεθέαση, για να γίνουν γνωστοί», τόνισε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο φλερτ που είχε με τον Δημήτρη μέσα στο παιχνίδι. «Πιστεύω ότι στην αρχή, πριν γίνει όλο αυτό το hype, ο Δημήτρης αισθάνθηκε πράγματι κάτι για μένα. Μετά δεν ξέρω τι πήγε τόσο λάθος. Επειδή συμπαθώ πολύ και τη Σωτηρία, δεν με ενόχλησε που ο κόσμος δείχνει να τη θέλει με τον Δημήτρη», είπε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν η επίθεση στα social media, το γιατί είμαι εγώ μαζί του και όχι η Σωτηρία. Ο Δημήτρης έχει τη δική του προσωπικότητα, δεν μπορώ εγώ να τον πάρω από το χέρι και να του πω τι θα κάνει».


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή στο Κορλεόνε στη Σικελία μετά την «προκλητική» ανάρτηση του γιου ενός διαβόητου αρχιμαφιόζου

Έλον Μασκ: Έξαλλος για τον Καντίροφ και το Cybertruck με το πολυβόλο - «Είστε καθυστερημένοι που νομίζετε πως το έδωσα εγώ;»

Κρήτη: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ - «Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr