Ιλάειρα Ζήση: Λυπηρό να εκθέτεις το μωρό τόσο πολύ για τα likes, της γράφουν - Δίνει ελπίδα στον κόσμο, απαντά

Ιλάειρα Ζήση: Λυπηρό να εκθέτεις το μωρό τόσο πολύ για τα likes, της γράφουν - Δίνει ελπίδα στον κόσμο, απαντά

Η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου δημοσίευσε τα μηνύματα που αντάλλαξε με μια γυναίκα στο Instagram

ilaeira839
Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναρτούν καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες από το μωρό τους, που γεννήθηκε τον Ιούλιο.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχονται για την έκθεση του μωρού στα social media, είναι και αυτό μιας γυναίκας, που είπε στη σύζυγο του Μαυρίκιο Μαυρικίου ότι είναι λυπηρό να εκθέτουν το παιδί τους σε τόσο μεγάλο βαθμό, για τα likes.

Μέσω story η Ιλάειρα Ζήση έδειξε και το μήνυμα που έλαβε, αλλά και την απάντηση που έδωσε στη γυναίκα. Της είπε πως κατά τη δική της γνώμη και του συζύγου της, το μωρό δίνει χαρά και ελπίδα σε όσους το βλέπουν στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, της απάντησε: «Ευχαριστούμε για την ευχή. Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί πάντα. Λυπηρό είναι να είστε μεγάλη γυναίκα και αντί να έχετε δημιουργήσει μια όμορφη ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη είστε μέσα στο Instagram και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η έκθεση δίνει χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία στον κόσμο; Σήμερα έλαβα χιλιάδες μηνύματα που μου έλεγαν ότι έφτιαξε η μέρα τους που είδαν αυτό το μουτράκι και γέμισε η ψυχή τους χαρά και αγάπη, πρέπει να είναι άγνωστα συναισθήματα για σας για αυτό και αυτό το σχόλιο. Αυτό είναι λυπηρό καληνύχτα σας».

Κλείσιμο
zisiilareira

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγιναν γονείς το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο είχαν πει από πριν ότι θα έχει το όνομα Ιωάννα Μελωδία.

Ο Κύπριος πρώην παίκτης ριάλιτι, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο στην αγκαλιά της συζύγου του, λίγο αφού γεννήθηκε.

Δείτε το στιγμιότυπο
mavrikiospateras


Δύο ώρες πριν, είχε δημοσιεύσει στο Instagram, ένα βίντεο μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, μέσα από το οποίο είπαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι επρόκειτο να μπουν στο χειρουργείο, δείχνοντας παράλληλα, τα μωρουδιακά ρούχα της κόρης τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο μαιευτήριο



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης - Πέθανε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Αγωνία για τους αγνοούμενους του ναυαγίου στο Παλέρμο - Ο μεγιστάνας γιόρταζε τη δικαίωσή του σε υπόθεση απάτης

Πώς θα γυρίσουν οι αστροναύτες του Starliner στη Γη; To δύσκολο δίλημμα για τη NASA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης