Τζόνι Γουάκτορ: Δύο 18χρονοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του ηθοποιού

Φέρεται να τον σκότωσαν ενώ προσπαθούσαν να τον ληστέψουν

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου, ο Τζόνι Γουάκτορ έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, σε ηλικία 38 ετών.

Η υπόθεση για τον θάνατο του ηθοποιού του «General Hospital» στο Λος Άντζελες, εξακολουθεί να ερευνάται με την πιο πρόσφατη εξέλιξη, να αφορά τη σύλληψη τεσσάρων και αντρών, δύο εκ των οποίων κατηγορούνται για τη δολοφονία του.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες απήγγειλε τις κατηγορίες εις βάρος τους τη Δευτέρα 19 Αυγούστου. Οι συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί για πολλαπλά κακουργήματα σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου του Γουάκτορ, αλλά μόνο οι δύο κατηγορούνται για φόνο.

Πρόκειται για δύο 18χρονους. Ο ένας, Ρόμπερτ Μπερσελό, έχει έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία για δολοφονία κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας και, ως εκ τούτου, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή. Κατηγορείται επίσης για απόπειρα ληστείας και κλοπής. Και οι δύο ήταν οπλισμένοι. Ο δεύτερος, Σέρχιο Εστράδα, κατηγορείται επίσης για φόνο, καθώς και για απόπειρα ληστείας και κλοπή,   αλλά σε αντίθεση με τον Μπαρσελό, ίσως αποφύγει πιο εύκολα τα ισόβια.  

Ο θάνατός του
Ο 38χρονος που ήταν γνωστός για τον ρόλο του Brando Corbin στη σαπουνόπερα της αμερικανικής τηλεόρασης, έπεσε νεκρός μετά από πυρά ληστών στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μητέρα του, στο TMZ, λίγο μετά το συμβάν. Ο Γουάκτορ είδε τρεις ληστές να προσπαθούν να αφαιρέσουν τον καταλύτη του αυτοκινήτου του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχε μεταφέρει το πρακτορείο.

Η μητέρα του άτυχου ηθοποιού ενημερώθηκε από τις αρχές, ότι ο γιος της δεν προσπάθησε να τους πολεμήσει ή να τους σταματήσει. Παρόλα αυτά, οι δράστες τον πυροβόλησαν πριν φύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο των πυροβολισμών, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Ο Wactor μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην πρώτη του δήλωση μετά τον θάνατο του ηθοποιού, ο ατζέντης του είπε: «Ο Τζόνι ήταν όχι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώριζαν. Ήταν υπέρ της σκληρής δουλειάς, της επιμονής, δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Μετά από πάνω από μια δεκαετία συνεργασίας θα αφήσει ένα κενό στις καρδιές μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Πευκοχώρι Θεσσαλονίκης - Πέθανε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Αγωνία για τους αγνοούμενους του ναυαγίου στο Παλέρμο - Ο μεγιστάνας γιόρταζε τη δικαίωσή του σε υπόθεση απάτης

Πώς θα γυρίσουν οι αστροναύτες του Starliner στη Γη; To δύσκολο δίλημμα για τη NASA

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr