Πολ Μέσκαλ: Σε σχέση με την τραγουδίστρια Γκρέισι Έιμπραμς

Το ζευγάρι κρατιόταν χέρι-χέρι σε βόλτα στο Λονδίνο

Ο Πολ Μέσκαλ επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ποπ σταρ Γκρέισι Έιμπραμς, καθώς το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Λονδίνο.
Ο 28χρονος σταρ του «Normal People», ο οποίος φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την τραγουδίστρια τον Ιούνιο, είχε το χέρι του γύρω από την 24χρονη, καθώς έκαναν μια χαλαρή βόλτα. Σε ένα αποκλειστικό βίντεο της MailOnline, το ζευγάρι φαίνεται σε χαρούμενη και χαλαρή διάθεση, καθώς περπατούσαν μαζί στον δρόμο.

Σε μερικές φωτογραφίες, η Γκρέισι δαγκώνει παιχνιδιάρικα το χέρι του συντρόφου της, ενώ εκείνος το ακουμπάει πάνω στον ώμο της.

Δείτε το βίντεο


Αυτή η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση έρχεται αφότου ο ηθοποιός του «Aftersun» και η κόρη του Τζ. Τζ. Έιμπραμς απαθανατίστηκαν να φιλιούνται νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε διαφορετική έξοδό τους, όπως δήλωσε ένας μάρτυρας MailOnline.

Συγκεκριμένα, είπε ότι το ζευγάρι δεν φαινόταν να ντρέπεται να κάνει επίδειξη των συναισθημάτων του, καθώς αντάλλαξαν φιλιά σε ένα πάρκο.

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr