Τσάνινγκ Τέιτουμ - Ζόι Κράβιτζ: Το τρυφερό βίντεο που έβγαλαν σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Τσάνινγκ Τέιτουμ - Ζόι Κράβιτζ: Το τρυφερό βίντεο που έβγαλαν σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Συνάντησαν και τον πατέρα της ποπ σταρ

kravits7
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Ζόι Κράβιτζ δεν έκαναν κοινές αναρτήσεις στο Instagram τα τρία χρόνια που είναι σε σχέση, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Όμως, το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου, ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο με τους δυο τους σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ. Στο βίντεο, αρχικά απαθανατίζει τη σύντροφό του, να χορεύει και να τραγουδάει καθώς παρακολουθεί το live. Στη συνέχεια την πλησίασε και έστρεψε την κάμερα έτσι ώστε να καταγράφονται και δυο, όσο της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Η Κράβιτζ χαμογέλασε και συνέχισε να χορεύει.

Δείτε το κλιπ


Κλείσιμο
Στην ίδια ανάρτηση, ο Τέιτουμ έδειξε κι ένα στιγμιότυπο που έβγαλε με τον πατέρα της Τείλορ Σουίφτ, ο οποίος βρισκόταν στη συναυλία. Ο Σκοτ Κίνγκσλεϊ Σουίφτ έδωσε στον ηθοποιό μερικές πένες της κόρης του, με τις οποίες παίζει κιθάρα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Τέιτουμ εξήγησε τι θα κάνει με τις πένες.

«Βραδιά ραντεβού με την Τειλορ Σουίφτ. Η αγάπη είναι πραγματική και η Τέιλορ είναι μια απόλυτη δύναμη! Χα και πήρα μερικές πένες κιθάρας που θα πουλήσω για φιλανθρωπικό σκοπό από τον ίδιο τον μεγάλο μπαμπά Σουίφτ. Τι θρύλος» έγραψε.
teitoum

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον 44χρονο και την 35χρονη ηθοποιό ξεκίνησε το 2021 και αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην πρώτη ταινία της Κράβιτζ ως σκηνοθέτης, με τίτλο Blink Twice, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Αυγούστου.

Παρά το γεγονός ότι είναι σε σχέση σχεδόν τρία χρόνια, ο Τέιτουμ και η Κράβιτζ ήταν αρκετά διακριτικοί όσον αφορά τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου, ο Τέιτουμ πήγε καλεσμένος στο Tonight Show Starring με τον Τζίμι Φάλον, για να μιλήσει σχετικά με την ταινία και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης αποκάλεσε την Κράβιτς, «τον έρωτα της ζωής μου».

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς είναι να γυρίζεις μια ταινία με την αρραβωνιαστικιά σου, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι: «Η δημιουργία είναι η γλώσσα της αγάπης μας. Πραγματικά το απολαμβάνουμε αυτό. Δεν είχα κανέναν φόβο να κάνω μια ταινία με κάποιον που είναι - ξέρετε, είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης