Ίαν ΜακΚέλεν: Φοβάται να βγει από το σπίτι του μετά το ατύχημά του

Ίαν ΜακΚέλεν: Φοβάται να βγει από το σπίτι του μετά το ατύχημά του

Πριν από λίγο καιρό, ο 85χρονος ηθοποιός έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης

ian_mckellen
Ο Ίαν ΜακΚέλεν αποκάλυψε ότι φοβάται πολύ να βγει από το σπίτι το, αφού έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο Γουέστ Εντ.

Ο 85χρονος ηθοποιός υποδυόταν τον Τζον Φάλσταφ στην παράσταση στο Noel Coward Theatre στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στις 17 Ιουνίου, όταν μπέρδεψε τα βήματά του σε μια σκηνή μάχης και έπεσε από τη σκηνή στο κοινό.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την πτώση τον Ιούνιο, ο ΜακΚέλεν δήλωσε στο περιοδικό «Saga» ότι έσπασε τους σπονδύλους του και τον καρπό του όταν έπεσε από τη σκηνή, αλλά αποκάλυψε ότι το προσθετικό κουστούμι του τον απέτρεψε από το να υποστεί ακόμη σοβαρότερους τραυματισμούς.
Κλείσιμο
Ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» δήλωσε ότι υποφέρει από «βασανιστικό» πόνο που τον εμποδίζει να βγαίνει έξω και τον κάνει να αναρωτιέται ακόμη και για το αν είναι «πολύ μεγάλος για να παίζει».

Ο ΜακΚέλεν, ο οποίος τώρα φοράει νάρθηκα στον αυχένα και στήριγμα στον καρπό, δήλωσε: «Οι σπασμένοι σπόνδυλοι και ο σπασμένος καρπός μου δεν έχουν ακόμα αναρρώσει. Δεν βγαίνω έξω γιατί αγχώνομαι μήπως κάποιος πέσει πάνω μου, και έχω βασανιστικούς πόνους στους ώμους μου που οφείλονται στο ότι όλο μου το σώμα έχει τρανταχτεί».

«Αλλά φορούσα ένα προσθετικό κοστούμι για τον Φάλσταφ και αυτό έσωσε τα πλευρά μου και άλλες αρθρώσεις. Οπότε ήμουν πραγματικά τυχερός που γλύτωσα. Έχω ξαναζήσει εκείνη την πτώση δεν ξέρω πόσες φορές. Ήταν φρικτό», σημείωσε.

Μιλώντας για τους φόβους του ότι είναι πολύ μεγάλος για να συνεχίσει να παίζει, ο ΜακΚέλεν ανέφερε: «Νόμιζα ότι ήταν το τέλος κάποιου πράγματος. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Το τέλος δεν σήμαινε τον θάνατό μου. Ήταν η συμμετοχή μου στο έργο. Πρέπει να διαβεβαιώνω συνεχώς τον εαυτό μου ότι δεν είμαι πολύ μεγάλος για να παίζω και ότι ήταν απλώς ένα φρικτό ατύχημα. Δεν έχασα τις αισθήσεις μου, δεν είχα ζαλιστεί, αλλά δεν μπόρεσα να επιστρέψω και εξακολουθούσαν να παίζουν χωρίς εμένα».

Ο ηθοποιός πέρασε τρεις νύχτες στο νοσοκομείο και υπέστη τραυματισμούς στον καρπό και τον αυχένα του, γεγονός που σήμαινε ότι δεν μπορούσε πλέον να ολοκληρώσει τη σειρά των παραστάσεων.

Έξι εβδομάδες μετά την πτώση, ο ΜακΚέλεν εξακολουθούσε να αναρρώνει, καθώς εμφανίστηκε στο Theatre Royal φορώντας νάρθηκα για τον αυχένα και στήριγμα για τον καρπό, για να κάνει έκπληξη στο καστ του «Player Kings in Newcastle».


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνεχίζει τις fake αναρτήσεις ο Τραμπ, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ


Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Ιταλία: Ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς που αγνοείται στο ναυάγιο του Παλέρμο γιόρταζε τη δικαίωσή του για υπόθεση απάτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης