Μπράιαν Κοξ: Κατακεραυνώνει το Deadpool & Wolverine - Ο Χιου Τζάκμαν μπορεί να κάνει περισσότερα

Μπράιαν Κοξ: Κατακεραυνώνει το Deadpool & Wolverine - Ο Χιου Τζάκμαν μπορεί να κάνει περισσότερα

Ο κινηματογράφος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, τόνισε ο 78χρονος ηθοποιός

cox
Ο Μπράιαν Κοξ σχολίασε την κατάσταση του κινηματογράφου μετά την κυριαρχία της Marvel στο box office με το «Deadpool & Wolverine».

Ο πρωταγωνιστής του «Succession» μίλησε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Εδιμβούργου στη Σκωτία το Σαββατοκύριακο, όπου είπε ότι ο κινηματογράφος βρίσκεται «σε πολύ κακή κατάσταση», σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι η τηλεόραση κάνει αυτό που έκανε ο κινηματογράφος. Νομίζω ότι ο κινηματογράφος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση», δήλωσε ο Σκωτσέζος ηθοποιός.
Κλείσιμο
Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έχει χάσει τη θέση του εξαιτίας, εν μέρει, του μεγαλοπρεπούς στοιχείου μεταξύ Marvel, DC και όλων αυτών. Και νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταρρέει. Χάνεις κατά κάποιο τρόπο την πλοκή».

Ενώ ταινίες όπως το «Deadpool & Wolverine» κερδίζουν «πολλά χρήματα» στο box office και «κάνουν τους πάντες χαρούμενους», είπε ότι το έργο «αποδυναμώνεται μετά. Έχεις τα ίδια και τα ίδια... Θέλω να πω, έχω κάνει τέτοιου είδους [έργα]».

Το «Deadpool & Wolverine» είναι πλέον η πιο κερδοφόρα R-ταινία όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ο Κοξ εμφανίστηκε στο franchise των «X-Men» ως ο κακός Γουίλιαμ Στράικερ στο «X-Men United» του 2003. Εμφανίστηκε επίσης σε ταινίες διάσημων franchise όπως το «Rise of the Planet of the Apes» του 2011 και το «Jason Bourne».

Αν και ο 78χρονος ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε «αυτά τα πράγματα», όπως είπε, δεν εντυπωσιάστηκε.

«Είναι απλά για να περάσουν καλά ορισμένοι ηθοποιοί. Όταν ξέρεις ότι ο Χιου Τζάκμαν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, ο Ράιαν Ρέινολντς... αλλά είναι επειδή ακολουθούν αυτόν τον δρόμο και είναι εισπρακτικός. Βγάζουν πολλά λεφτά. Δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις», δήλωσε.

Στο franchise «X-Men», ο κακός χαρακτήρας που έπαιξε ο Κοξ είναι αυτός που τεχνικά «δημιούργησε» τον Wolverine, καθώς του έδωσε τον σκελετό του από αδαμάντιο.

Ο Κοξ αστειεύτηκε ότι «συχνά» το ξεχνάει αυτό.

«Ο Deadpool συναντά τον... Wolverine, τον οποίο δημιούργησα, αλλά το έχω ξεχάσει». Και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, όταν παίζονται αυτές οι ταινίες, υπάρχει πάντα ένα κομμάτι από εμένα [ως Στράικερ] και ποτέ δεν μου δίνουν χρήματα».


Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνεχίζει τις fake αναρτήσεις ο Τραμπ, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ


Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Ιταλία: Ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς που αγνοείται στο ναυάγιο του Παλέρμο γιόρταζε τη δικαίωσή του για υπόθεση απάτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης