Star Wars: Ακυρώθηκε η 2η σεζόν της σειράς Acolyte

Star Wars: Ακυρώθηκε η 2η σεζόν της σειράς Acolyte

Η σειρά του Disney+ δεν θα συνεχιστεί

acolyte
Η ιστορία του «Acolyte» δεν θα συνεχιστεί, με τη Lucasfilm να επιλέγει να μην προχωρήσει σε δεύτερη σεζόν της σειράς που ανήκει στο σύμπαν του «Star Wars» με πρωταγωνίστρια την Aμάντλα Στένμπεργκ, αναφέρουν πηγές στο Deadline.

Η είδηση της ακύρωσης έρχεται περισσότερο από έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν οκτώ επεισοδίων της σειράς από τη δημιουργό, σκηνοθέτρια και εκτελεστική παραγωγό Λέσλι Χέντλαντ, η οποία προβλήθηκε στο Disney+.

Το τέλος της σειράς δεν αποτελεί απόλυτη έκπληξη. Το «Acolyte» αν και τα πήγε καλά με τους κριτικούς, με 78% στο Rotten Tomatoes, δίχασε τους φαν του «Star Wars», κάτι που αποτυπώθηκε στη συνολική τηλεθέαση.
Κλείσιμο
Το «Acolyte» ξεκίνησε δυναμικά με τα δύο πρώτα επεισόδια, συγκεντρώνοντας 4,8 εκατ. προβολές την πρώτη ημέρα προβολής του στη streaming υπηρεσία και κατέλαβε τη θέση της μεγαλύτερης πρεμιέρας σειράς στο Disney+ φέτος. Ο απολογισμός αυξήθηκε σε 11,1 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως μετά από πέντε ημέρες streaming. Επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία της Disney, η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο Top 10 των πρωτότυπων σειρών της Nielsen την εβδομάδα της πρεμιέρας της στο Νο. 7 (488 εκατομμύρια λεπτά προβολής), ανεβαίνοντας στο Νο. 6 την επόμενη εβδομάδα.

Όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη δυναμική του, έπεσε από το Top 10 την 3η εβδομάδα και έμεινε εκτός πριν επιστρέψει στο Νο. 10 μετά την κυκλοφορία του φινάλε (335M λεπτά, που πιστεύεται ότι είναι το χαμηλότερο για φινάλε σειράς «Star Wars»).
g8uV2wFpx1di7Lqba9K23T25Qwp

Όπως και οι άλλοι παγκόσμιοι streamers Netflix και Prime Video, το Disney+ έχει υψηλό όριο τηλεθέασης για την ανανέωση σειρών υψηλής ποιότητας, μεγάλου προϋπολογισμού που κοστίζουν πολύ πάνω από 100 εκατ. δολάρια ανά σεζόν.

Σε συνεντεύξεις της, η Χέντλαντ αποκάλυψε ότι είχε παρουσιάσει τις ιδέες της για μια δεύτερη σεζόν, μοιραζόμενη τις ελπίδες της για ανανέωση.

Η πρώτη -και πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα- σειρά της Lucasfilm στο Disney+, το «Mandalorian», συνεχίζει, περνώντας στις ταινίες μεγάλου μήκους με το επερχόμενο «The Mandalorian & Grogu». Η «Ahsoka», η σειρά που προηγήθηκε του «Acolyte», ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Το «Acolyte» ήταν ένα θρίλερ μυστηρίου που ταξίδεψε τους θεατές σε έναν γαλαξία με σκιώδη μυστικά και αναδυόμενες δυνάμεις της σκοτεινής πλευράς στις τελευταίες ημέρες της εποχής της Υψηλής Δημοκρατίας. Μια πρώην Padawan ξανασυναντιέται με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνεχίζει τις fake αναρτήσεις ο Τραμπ, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ


Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Ιταλία: Ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς που αγνοείται στο ναυάγιο του Παλέρμο γιόρταζε τη δικαίωσή του για υπόθεση απάτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης