Ράιαν Ρέινολντς για Χιου Τζάκμαν: Δεν ξέρω κανέναν πιο στοχαστικό και αριστοκρατικό, έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα

Ράιαν Ρέινολντς για Χιου Τζάκμαν: Δεν ξέρω κανέναν πιο στοχαστικό και αριστοκρατικό, έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram και το σχόλιο του Χιου Τζάκμαν

raian-reinolnts
Ο Ράιαν Ρέινολντς έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή και φίλο του, Χιου Τζάκμαν.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τα γυρίσματα της ταινίας «Deadpool & Wolverine».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, περιέγραψε τη γνωριμία τους, ενώ εξήγησε πώς προέκυψε η συνεργασία τους.

Αρχικά, γράφει: «Στις 14 Αυγούστου 2022, ο Χιου Τζάκμαν σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να μου τηλεφωνήσει. Είχε περάσει μια χάλια εβδομάδα... Είχε γρίπη, δύο σκασμένα λάστιχα και κάποιος τυχαίος ηλίθιος έριξε αυγά στο σπίτι του. Αλλά αυτό που συνέβη μετά, συνέβη γρήγορα. Μου είπε ότι ήθελε να φέρει πίσω τον Wolverine. Μήνες αργότερα, όχι μόνο έφερε τον Wolvie πίσω στο φως, αλλά θα φορούσε (επιτέλους) την εμβληματική κίτρινη στολή».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Σον Λέβι και εγώ δεν μιλήσαμε πολύ γι' αυτό, αλλά νιώθαμε μεγάλη πίεση. Ανησυχούσαμε για το πώς θα εντάξουμε αυτούς τους χαρακτήρες στο MCU, ανησυχούσαμε για το αν όλοι οι μυστικοί μας χαρακτήρες θα παραμείνουν μυστικοί - μαζί με τόσα πολλά κινούμενα μέρη. Αλλά όταν ο Χιου μπήκε στο πλατό με αυτή τη στολή... όλοι ήξεραν ότι κάτι ξεχωριστό θα συνέβαινε. Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι όλα θα πήγαιναν καλά».

Τέλος, αναφέρει: «Μετά από μήνες γυρισμάτων και 100 χρόνια μοντάζ και post production, είχα μια θέση στην πρώτη σειρά για τον Wolverine. Παρακολουθώντας και μαθαίνοντας από τον φίλο και αγαπημένο μου ηθοποιό. Δύο πράγματα μπορεί να είναι αληθινά: 1) Μερικές φορές τρώω πάρα πολύ ζάχαρη και πετάω κρυφά αυγά στο σπίτι του για να νιώσω κάτι. Και 2) Μπορώ να είμαι ταυτόχρονα θαυμαστής και φίλος. Τον γνώρισα στο Σίδνεϊ γύρω στο 2007. Τότε ήταν ήδη σταρ του κινηματογράφου και εγώ μπήκα στο πλατό ως βοηθητικός ηθοποιός. Το να εμφανίζεσαι στη μέση της παραγωγής δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεκινάς σε ένα νέο σχολείο. Ήμουν σε ένα νευρικό χάος. Τα κινηματογραφικά πλατό μπορεί να δημιουργούν μια τρομακτική ανισορροπία και θυμάμαι να βλέπω πώς με αντιμετώπιζε κάθε μέλος του συνεργείου με γνήσιο σεβασμό και εκτίμηση. Έδειξε ότι ο όρος "κινηματογραφιστής" δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους με το όνομά τους στην αφίσα. Δεν ξέρω κανέναν πιο στοχαστικό και αριστοκρατικό από τον Χιου. Θα έκανε τα πάντα για κάποιον που αγαπάει. Στο Deadpool & Wolverine ο Χιου δεν έκανε απλά τα όνειρα πραγματικότητα για τους θαυμαστές του Wolverine. Έκανε και τα δικά μου όνειρα πραγματικότητα. Είναι ο άνθρωπος-Χ».

Δείτε την ανάρτησή του:


Ο Χιου Τζάκμαν δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του φίλου του και κάτω από αυτή έγραψε: «Κλαίω. Ξανά».

χιοθυ
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης