Μαίρη Βιτινάρος: Με έπαιρναν κάθε μέρα τηλέφωνο απ' το πρακτορείο για να δουν τι έφαγα κι αν έκανα 8 ώρες γυμναστική

Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, πρόσθεσε το μοντέλο

Η Μαίρη Βιτινάρος μίλησε για το GNTM, όπου και συμμετείχε, το μόντελινγκ και τις πιέσεις που έχει δεχτεί στον εργασιακό χώρο.

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» και αρχικά, δήλωσε: «Προς το παρόν, βρίσκομαι μόνιμα στην Ελλάδα. Η πρώτη ερώτηση που δέχομαι από τη γιαγιά μου είναι αν βρήκα γαμπρό στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ξεκίνημά της στο μόντελινγκ και τις πιέσεις που δεχόταν από συγκεκριμένο πρακτορείο, για να χάσει κιλά.


«Ξεκίνησα το μόντελινγκ, όταν ήταν στη μόδα ακόμα το πάρα πολύ αδύνατο σώμα. Οπότε, άκουσα πάρα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς, που είναι πολύ, γιατί είμαι και πολύ ψηλή. Να χάσω, να χάσω. Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα και με ρωτούσαν τι έφαγα, τι έκανα για προπόνηση, γιατί δεν πήγα γυμναστήριο για 8 ώρες. Μου είπαν να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς», εξήγησε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης, σε ένα δερματικό πρόβλημα που εμφάνισε πριν καιρό. «Είχα αποκτήσει ένα θέμα με το δέρμα μου. Κάποιος χρησιμοποίησε πάνω μου ένα πινέλο που είχε κάποια μικρόβια και μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να το ξεπεράσω, ήταν δύσκολο. Έπαιρνα αντιβίωση, δοκίμασα τα πάντα», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετέχει ξανά στο GNTM, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά θα ήθελα να το ξανακάνω, γιατί ήταν τέλεια εμπειρία για μένα. Τώρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα. Μου αρέσει πολύ η Ηλιάνα, είναι πολύ καλή στη δουλειά της», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr