Νίκος Γκέλια: Έχω μεγαλύτερα προβλήματα από το να κρύψω την αλβανική καταγωγή μου και τι σκέφτεται κάποιος άλλος για μένα

Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι άλλα χρήματα δίνουν για Έλληνα κι άλλα για Αλβανό, πρόσθεσε 

Ο Νίκος Γκέλια έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, αλλά και στην κακή διαχείριση χρημάτων που κάνει ο ίδιος.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν: «Έχω δουλέψει στη νύχτα σε όλα τα πόστα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω, αλλά αν χρειαστεί, θα το κάνω».

Αναφορικά με την κακή διαχείριση που κάνει στα χρήματά του, είπε: «Δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα, γιατί είμαι βλάκας. Σε αυτό, υπάρχει ένα αντίπαλο δέος. Η γυναίκα μου, η οποία κρατάει τα ηνία, είναι η οικονομική διαχειρίστρια και CEO του σπιτιού».


Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε αν έχει δεχτεί οικονομικό ρατσισμό, λόγω της καταγωγής του. «Δεν το έμαθα ποτέ. Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι άλλα χρήματα δίνουν για Έλληνα κι άλλα για Αλβανό. Έχω μεγαλύτερα προβλήματα από το να κρύψω την καταγωγή μου και τι σκέφτεται κάποιος άλλος για μένα. Έχουμε μάθει να ζούμε με διαφορετικές φυλές και με διαφορετικότητα εν γένει», εξήγησε.

Όσο για τη σύντροφό του και πώς διαχειρίζεται τις ερωτικές σκηνές, που συμμετέχει ο ηθοποιός, ανέφερε: «Δεν έχει δει και λίγα αυτό το κορίτσι. Έχει μάθει να το διαχειρίζεται με έναν τρόπο, ώστε να μη γίνεται πολύ ενοχλητικό. Αν τύχει και μπω εκείνη την ώρα, που βλέπει τη σκηνή, λέει "καλώς τον, τι είναι αυτό που κάνεις εκεί;". Και αν δει κάτι αληθινό σε ερωτική σκηνή, λέει με ύφος "αυτό είναι Νικολάκης τώρα"».

Τέλος, μίλησε για το παιδί του, ενώ σημείωσε πως όποιος φέρει στον κόσμο ένα παιδί στα 20 του, θα κάνει στον εαυτό του το «μεγαλύτερο δώρο».

«Με αυτά που ακούμε στην Ελλάδα του 2024 σκέφτομαι "σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου, μήπως δεν έπρεπε;", αλλά όταν μου χαμογελάει και μου λέει "σ’ αγαπάω", τελειώνουν όλα», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr