Νίκος Ψαρράς για τη σύζυγό του: Η ορμή, η χαρά κι η τρέλα, όλα αυτά τα συναισθήματα παραμένουν ίδια μετά από 13 χρονια

Είμαστε ίδιοι, δεν έχουμε αλλάξει καθόλου, απλά συνειδητοποιούμε ότι θέλουμε να δουλεύουμε λιγότερο για να περνάμε πιο πολύ χρόνο μαζί, πρόσθεσε

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη, με την οποία συνεργάζεται αυτό το διάστημα επαγγελματικά στο θέατρο.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός στο vita.gr, είναι η πέμπτη φορά που συνεργάζονται, ενώ τόνισε πως πλέον «έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας».

«Υπάρχει ένας κοινός κώδικας πια, αλλά είναι και δύσκολα ταυτόχρονα, γιατί η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Μετά την πρόβα, την κουβαλάμε παντού. Όταν μπαίνεις σε μια πρόβα όπου σκηνοθέτης είναι άλλος, κάνεις τη δουλειά σου ως ηθοποιός και έχεις απλώς την ευθύνη του ρόλου. Όταν συνεργάζεσαι με τη σύζυγό σου και είναι ο σκηνοθέτης, αγωνιάς καθημερινά για τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, δήλωσε για τη συνεργασία τους: «Την ακούω φυσικά. Δικό της είναι το σύμπαν κι εμείς καλούμαστε να το υπηρετήσουμε. Πρέπει να πω πάντως ότι είναι πολύ ωραίο και γοητευτικό να ζεις τα πάντα από τη γέννησή τους, από την πρώτη σελίδα που ξεκινά η μετάφραση μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας. Βλέπεις όλη τη διαδικασία του πώς κάτι παίρνει σάρκα κι οστά. Επίσης, κάθε ρόλος είναι ένα καινούριο σύμπαν που ανακαλύπτεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Η διαφορά είναι ότι όταν ο άλλος είναι ο άνθρωπός σου επί 13 χρόνια, γνωρίζει πολύ καλά τις ευκολίες και τις αδυναμίες σου. Κι εκείνη δεν θέλει να επαναλαμβάνομαι ή να θυμίζω κάτι από το παρελθόν και το παλεύουμε μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση τους μετά από τόσα χρόνια. «Είμαστε ίδιοι, δεν έχουμε αλλάξει καθόλου. Πριν από λίγες μέρες, ενώ γυρνούσαμε από τη θάλασσα στην Άνδρο, μου είπε "δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε μαζί 13 χρόνια, ότι έχουμε κάνει τόσα πράγματα, έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ. Απορώ πώς θα είναι να είμαστε μαζί 25 χρόνια". Η ορμή, η χαρά κι η τρέλα, όλα αυτά τα συναισθήματα παραμένουν ίδια. Αυτό που ευτυχώς, συνειδητοποιούμε είναι ότι θα θέλαμε να δουλεύουμε λιγότερο για να περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και το παιδί μας, να ταξιδεύουμε, να ονειρευόμαστε, να γυμναζόμαστε», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Φέτος για παράδειγμα, είχα προτάσεις για τηλεόραση με περισσότερα χρήματα και πολύ περισσότερα γυρίσματα κι είπα όχι. Θέλω να ζήσω τον χειμώνα με θέατρο κατά κύριο λόγο και οικογένεια».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr