Μαρία Κωνσταντάκη: Περνά τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στην Πάργα

Οι φωτογραφίες της από τη θάλασσα

Μετά το ταξίδι της στη Νορβηγία, η Μαρία Κωνσταντάκη επέστρεψε στο καλοκαιρινό κλίμα της Ελλάδας, με προορισμό την Πάργα.

Από εκεί, ηθοποιός φωτογραφήθηκε με το λευκό ολόσωμο μαγιό της και μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram. Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου, η ηθοποιός έδειξε από το προφίλ της μεριές φωτογραφίες της μέσα στη θάλασσα, στην παραλία και στη βόλτα που έκανε στην πόλη.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Κωνσταντάκη



Λίγες μέρες πριν, η ηθοποιός πόζαρε με ζεστά ρούχα από τη Νορβηγία, για μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι επισκέφτηκε το χωριό Λοέν κι έπειτα τον παγετώνα Μπρίκσνταλ που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, αναφέρει: «4η μέρα στη Νορβηγία. Χθες.. Θέα από ψηλά στο χωριό Λοεν κι έπειτα επίσκεψη στον παγετώνα Μπρίκσνταλ που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Jostedalsbreen κι ο οποίος καταλήγει σε μια μικρή παγετωνική λίμνη, την Briksdalsbrevatnet. Τελικός προορισμός στο Σογκνεφιορντ. Πρώτη μέρα με αρκετή ηλιοφάνεια.. Είναι εντυπωσιακό και αξιοθαύμαστο πώς οι Νορβηγοί ψυχαγωγούνται με δραστηριότητες στη φύση.. Υπάρχουν παντού μονοπάτια για περπάτημα, οι δραστηριότητές τους καλύπτουν απ' τους πιο αρχάριους μέχρι τους πιο extreme τύπους, είναι ένας πολύ fit σωματικά λαός και φυσικά, δεν θα βρεις ούτε ένα σκουπιδάκι μέσα στο δάσος ή και γενικά.. Όλοι οι χώροι είναι pet friendly (απ' τα τελεφερίκ μέχρι τα εστιατόρια), όλα τα σκυλιά είναι με λουριά κι εννοείται, δεν υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά ή γατιά.. Εντυπωσιακό επίσης ότι σ' όλες αυτές τις δραστηριότητες θα συναντήσεις πολλά παιδιά, κανένα είδος φαγητού ή ποτού και κινητό μόνο για τις απαραίτητες φωτογραφίες».

Δείτε την ανάρτησή της:





Ειδήσεις σήμερα:

Όταν τα λούνα παρκ σκορπίζουν τον τρόμο: Τα κακοσυντηρημένα παιχνίδια που κόστισαν τις ζωές παιδιών

«Yes, she can»: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για την πρόεδρο Χάρις, λέει ο Ομπάμα και κατακεραυνώνει τον Τραμπ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr