Τζένιφερ Λόπεζ: Οι τέσσερις γάμοι και τα τέσσερα διαζύγια - Απηύδησαν οι φίλοι της που χωρίζει πάλι

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι τέσσερις γάμοι και τα τέσσερα διαζύγια - Απηύδησαν οι φίλοι της που χωρίζει πάλι

Οι άντρες που παντρεύτηκε και η δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στον έρωτά της με τον Μπεν Άφλεκ

lopez_gamoi
Η απόφαση της Τζένιφερ Λόπεζ να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ δεν εξέπληξε τα media, αφού περίμεναν από μέρα σε μέρα αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το γεγονός ότι η JLo θα γίνει τετράκις διαζευγμένη έχει προβληματίσει τους φίλους της.

Ένας από αυτούς μίλησε ανώνυμα στην DailyMail.com, επισημαίνοντας ότι οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι έχουν κουραστεί από τη χαοτική ερωτική της ζωή. «Μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, οι φίλοι της πιστεύουν ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα της και να επικεντρωθεί στον εαυτό της και όχι σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να είναι και να καταλάβει επιτέλους τι θέλει από το μέλλον της» ανέφερε.

Κλείσιμο
Άλλη πηγή εξήγησε στην DailyMail.com το σχέδιο της JLo για να καταθέσει την αίτηση. «Είπε ότι είχε κουραστεί να εξευτελίζεται από τον Μπεν και περίμενε μέχρι την επέτειο των δύο ετών γιατί ήθελε να τον "πειράξει". Αλλά δεν τον στενοχώρησε. Έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και βαθιά μέσα της το ξέρει αυτό».

Η σταρ έχει περάσει ξανά από αυτό το μονοπάτι, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές.
lopez_38

Οι γάμοι και τα διαζύγια της Λόπεζ

Ο Οχάνι Νόα

Το 1997, η Λόπεζ παντρεύτηκε τον Κουβανό ηθοποιό, Οχάνι Νόα. Ο Νόα εργαζόταν ακόμη σε ένα εστιατόριο του Μαϊάμι, όταν γοήτευσε τη σταρ λίγο, πριν τα γυρίσματα για την ταινία «Selena». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αλλά ο γάμος τους διήρκεσε περίπου ένα χρόνο.
lopesz3


Ο Κρις Τζαντ
Το 2001, έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον γάμο και παντρεύτηκε τον χορευτή, Κρις Τζαντ. Η ευκαιρία αυτή όμως δεν ευοδώθηκε. Ο Τζαντ ήταν μέλος της χορευτικής της ομάδας όταν άρχισε να βγαίνει με τη Χολιγουντιανή σταρ, με την οποία και παντρεύτηκαν, στις 29 Σεπτεμβρίου 2001. Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για δύο χρόνια και πήρε διαζύγιο το 2003.

1431596

Ο Μαρκ Άντονι
Το 2004 η Τζένιφερ Λόπεζ έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Μαρκ Άντονι, πατέρα των παιδιών της και μια από τις μακροβιότερες σχέσεις της. Οι δυο τραγουδιστές παρέμειναν παντρεμένοι για 10 χρόνια και κατά τη διάρκεια του γάμου τους, απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους, το 2008. Χώρισαν το 2014, αλλά μέχρι σήμερα, λέγεται ότι έχουν καλές σχέσεις ως γονείς.
9672994

Ο Μπεν Άφλεκ
Πριν τον Μαρκ Άντονι, η Λόπεζ είχε δεσμό με τον Μπεν Άφλεκ για δύο χρόνια, από το 2002 έως το 2004. Έγιναν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ με τον φακό να είναι στραμμένος μονίμως πάνω τους. Μπορεί να χώρισαν, αλλά  η ζωή τους έφερε ξανά μαζί, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά. Μετά τον γάμο της Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι και τα δυο τους παιδιά, αλλά και τον γάμο του Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία ο ηθοποιός απέκτησε τρία παιδιά, Λόπεζ και Άφλεκ δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία.
1382003

Η επανένωσή τους γίνεται το θέμα των ημερών για τα διεθνή media και κορυφώνεται με τον αρραβώνα τους, τον Απρίλιο του 2022. Λίγο μετά, τον Ιούλιο του 2022 παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Λας Βέγκας.

Οι παπαράτσι δεν σταμάτησαν ποτέ να ασχολούνται μαζί τους, μέχρι και τώρα, που η Λατίνα σταρ αποφάσισε να πάει στον δικηγόρο της και να χωρίσει από το άλλο της μισό, όπως τον είχε αποκαλέσει.
Jennifer Lopez and Ben Affleck Tie the Knot in Las Vegas!

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα» ήταν τα πρώτα λόγια της JLo λίγες ώρες μετά τον γάμο της.

Η αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ
Σύμφωνα με το TMZ , η JLo κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη, την ίδια μέρα με την επέτειο των δύο ετών από τη γαμήλια τελετή τους που πραγματοποιήθηκε στη Τζόρτζια. H Λόπεζ ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού ως τις 26 Απριλίου 2024, που σημαίνει ότι δεν είναι ζευγάρι για σχεδόν τέσσερις μήνες.
lopez_affleck

Μετά από δύο αρραβώνες, έναν γάμο και πολλά πρωτοσέλιδα για να τα μετρήσει κανείς, η Τζένιφερ Λόπεζ επισημοποίησε τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ. Η αίτηση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες κι έβαλε τέλος σε ένα διάσημο ζευγάρι – ή τουλάχιστον στη δεύτερη δόση του – που κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα ταμπλόιντ.

Τον Μάιο, η Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Now», με μια δήλωση που έγραφε: «Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Τελευταία φορά φωτογραφήθηκαν μαζί τον Μάιο. Ο Άφλεκ απουσίαζε αισθητά από τους εορτασμούς γενεθλίων της Λόπεζ με θέμα τα 55α γενέθλιά της στο Χάμπτονς τον Ιούλιο. Επίσης, δεν ήταν μαζί στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στο Βέγκας τον ίδιο μήνα.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η JLo εθεάθη στο ενοικιαζόμενο σπίτι του Άφλεκ στα 52α γενέθλιά του. Χόρεψε το βράδυ στη συναυλία του Μπρούνο Μαρς.
Lopez_synaylia


Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης