Αλέν Ντελόν: Σάλος με την επιθυμία του να θανατώσουν τον σκύλο του και να τους θάψουν μαζί

Ξεσηκώθηκε πλήθος ακτιβιστών για το ενδεχόμενο να «κοιμίσουν» τον 10χρονο Λούμπο που χαίρει άκρας υγείας

Η οικογένεια του Αλέν Ντελόν έχει έρθει αντιμέτωπη με την επιθυμία του Γάλλου ηθοποιού που, πριν πεθάνει, ζήτησε να ταφεί μαζί με τον σκύλο του.

Όταν τα γαλλικά μέσα διέρρευσαν την παραπάνω είδηση, πλήθος ακτιβιστών ξεσηκώθηκε αντιδρώντας στο ενδεχόμενο να θανατωθεί ο 10 ετών Λούμπο, για να ταφεί μαζί με τον ηθοποιό, που πέθανε πριν μερικές μέρες, στις 19 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με τον Guardian, η οικογένειά του δεν θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του Ντελόν. Ο ηθοποιός ζήτησε το βελγικό μαλινουά «να κοιμηθεί και να τοποθετηθεί στον τάφο του, στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Douchy».

Την Τρίτη, ακτιβιστές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το ενδεχόμενο να θανατωθεί ένα υγιές ζώο και προσφέρθηκαν να βρουν στο σκύλο ένα νέο σπίτι.

Αργότερα, το ίδρυμα Brigitte Bardot δήλωσε ότι η κόρη του Ντελόν, Ανούσκα, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια θα κρατήσει τον σκύλο. «Μόλις πριν, είχα την Ανούσκα Ντελόν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Λούμπο είναι μέρος της οικογένειας και θα τον κρατήσουν. Ο σκύλος δεν θα θανατωθεί» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.
Ο Αλέν Ντελόν σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες με την οικογένειά του

Πληροφορίες που επικαλείται ο Guardian, αναφέρουν ότι ο Ντελόν θα ταφεί στο σπίτι του «με απόλυτη μυστικότητα» αυτή την εβδομάδα, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες από την οικογένεια.  


Οι αντιδράσεις των ακτιβιστών

Η SPA, η αντίστοιχη της RSPCA στη Γαλλία, ήταν μεταξύ πολλών οργανώσεων για τα ζώα που είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για τη δηλωμένη επιθυμία του Ντελόν, γράφοντας: «Η ζωή ενός ζώου δεν πρέπει να εξαρτάται από τη ζωή ενός ανθρώπου. Το SPA είναι στην ευχάριστη θέση να πάρει τον σκύλο του και να του βρει μια οικογένεια».


Ο Λούμπο, που υιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο από τον Ντελόν το 2014, συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση των παιδιών του, όταν έκαναν γνωστό τον θάνατό του.

Στο δελτίο Τύπου της οικογένειάς του, γράφει: «Ο Αλέν Φαμπιέν, η Ανούκα, ο Άντονι και (ο σκύλος του) Λούμπο, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουν τον θάνατο του πατέρα τους. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι του στο Douchy, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά και την οικογένειά του. Η οικογένειά του σας ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή του πένθους».



Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr