Μπεν Άφλεκ: Ξαφνιάστηκε όταν η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε τα ερωτικά του γράμματα που είχε κρατήσει για 20 χρόνια

Ο ηθοποιός ήταν πιο προστατευτικός ως προς την ιδιωτική του ζωή σε σχέση με την τραγουδίστρια, κάτι που φαίνεται να δημιούργησε προβλήματα

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ κατά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους την Τρίτη.

Η 55χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου, μετά από μήνες εικασιών ότι είχαν χωρίσει οι δρόμοι της με τον 52χρονο ηθοποιό.
Κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου τους, η Τζέι Λο γύρισε το ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» και αναφέρθηκε τότε ότι ήταν σημείο διαμάχης μεταξύ του ζευγαριού.
Στο ντοκιμαντέρ, ο Άφλεκ «έμεινε έκπληκτος» όταν βρήκε τους μουσικούς της να ψάχνουν τα προσωπικά του ερωτικά γράμματα που τους είχε δώσει η Τζέι Λο για να τα χρησιμοποιήσουν ως πηγή έμπνευσης για το επόμενο άλμπουμ της.

Ο ηθοποιός είχε κρατήσει την αλληλογραφία του με την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Όταν ξαναέσμιξε με τη Λόπεζ το 2021 συνέρραψε τις επιστολές και τα emails σε ένα βιβλίο και της το χάρισε.

Ο Άφλεκ είπε μιλώντας στην κάμερα: «Το βιβλίο μου που της είχα δώσει ήταν εκεί. Μου είπε: "Το διάβαζα στον κόσμο. Αυτό είναι το είδος της έμπνευσης και τους έδειχνα το βιβλίο"».

«Της είπα: "Έδειχνες σε όλους τους μουσικούς όλα αυτά τα γράμματα... και εκείνοι είπαν: "Ναι, σε φωνάζουμε Pen Affleck". Και απάντησα: "Θεέ μου"», συνέχισε ο ηθοποιός.

To τρέιλερ του «The Greatest Love Story Never Told»

Ο Άφλεκ πρόσθεσε ότι θα του άρεσε να παραμείνουν τα γράμματα ιδιωτικά: «Βρήκα πραγματικά την ομορφιά και την ποίηση και την ειρωνεία στο γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν έχει ειπωθεί ποτέ. Αν κάνεις ένα δίσκο γι' αυτήν, αυτό σημαίνει ότι τη λες».

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ο ηθοποιός σχολίασε: «Τα πράγματα που είναι ιδιωτικά, πάντα ένιωθα ότι είναι ιερά και ξεχωριστά επειδή, εν μέρει, είναι ιδιωτικά».

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η Τζέι Λο δήλωσε: «Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο που μου χάρισε ο Μπεν τα πρώτα Χριστούγεννα που ήμασταν ξανά μαζί. Είναι κάθε γράμμα και κάθε αλληλογραφία που γράψαμε ο ένας στον άλλον από 20 χρόνια πριν μέχρι σήμερα».

Τόνισε ένα σημείωμα που έγραφε: «Η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν ειπώθηκε ποτέ από την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ 2001-2010... και συνεχίζει...».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στα τέλη του 2002, αλλά έλυσε τον αρραβώνα έναν χρόνο αργότερα, πριν χωρίσουν τελικά το 2004. Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο έχει αποκτήσει τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Έμμε.

Ο Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ άρχισαν να βγαίνουν τον Αύγουστο του 2004, ενώ τον επόμενο χρόνο δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2015, ενώ το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2018. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά: τη Βάιολετ, 18 ετών, τη Σεραφίνα, 15 ετών, και τον Σάμιουελ, 12 ετών.

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, μερικές πηγές διέψευσαν τη φήμη ότι η Γκάρνερ σοκαρίστηκε που ο Άφλεκ κράτησε τα ερωτικά του γράμματα προς τη Λόπεζ κατά τη διάρκεια του γάμου τους, επιμένοντας ότι ήταν ευτυχισμένη γι' αυτούς και είναι συγχρόνως ήρεμη στη σχέση της με τον Τζον Μίλερ.
«Ο Μπεν θα ήθελε να μην γνωρίζει ο έξω κόσμος για τα ερωτικά του γράμματα, αλλά είναι ρομαντικός και όσο κι αν αγαπούσε την Τζένιφερ [Γκάρνερ], δεν ξεπέρασε ποτέ την Τζέι Λο», είχε δηλώσει πηγή στην DailyMail.com.

«Ο Μπεν κρατάει τις αναμνήσεις του, είτε πρόκειται για ταινίες στις οποίες δούλεψε είτε για οικογενειακές στιγμές και στιγμές από σχέσεις, έχει πάντα αυτό που τα παιδιά αποκαλούν "αποδείξεις"», σημείωσε η πηγή και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν εκπλήσσεται καθόλου από αυτό. Η Τζένιφερ [Γκάρνερ] είναι εντάξει με αυτό, η Τζέι Λο προφανώς το λατρεύει και όλοι παρατηρούν ότι όλα αυτά ήταν γραφτό να γίνουν. Η Τζένιφερ και ο Μπεν έχουν τα υπέροχα παιδιά τους και απολαμβάνουν και οι δύο τις σχέσεις που πάντα ήθελαν να έχουν».

Το ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο προτού ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2022, όπως αποκάλυψαν εμπιστευτικές πληροφορίες.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της Λόπεζ και ο δεύτερος του Άφλεκ.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr