Γιάννης Στάνκογλου - Εβελίνα Παπούλια: Με νέο λουκ για τη νέα σειρά που συμπρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου - Εβελίνα Παπούλια: Με νέο λουκ για τη νέα σειρά που συμπρωταγωνιστούν

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν από τα γυρίσματα του «Αρχελάου 5»

papouliastankogloy
Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Εβελίνα Παπούλια άλλαξαν αρκετά την εξωτερική τους εμφάνιση, για τους ρόλους που αναλαμβάνουν στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5».

Μέσω Instagram, οι δύο ηθοποιοί μoιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα από την ώρα των γυρισμάτων και έδωσαν στους followers τους, μια μικρή γεύση από το πώς θα μοιάζουν οι ήρωες που αναλαμβάνουν, να υποδυθούν.

Στις φωτογραφίες, ο Γιάννης Στάνκογλου εμφανίζεται ως «Ματθαίος» και έχει μακριά μαλλιά πιασμένα κότσο, ένα κοντό μουστάκι και επίσης κοντό μούσι. Από την άλλη, η Εβελίνα Παπούλια εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά κι έντονο μακιγιάζ.


Δείτε τα στιγμιότυπα
papoylis893
papoylia
Κλείσιμο

Η νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», ξεκινά να προβάλλεται από τον Σεπτέμβρη με αφετηρία της, την πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι.

Εκτός από τον Γιάννη Στάνκογλου και την Εβελίνα Παπούλια, στη σειρά παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και Δημήτρης Πιατάς.



Ειδήσεις σήμερα:

Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο

Άφαντοι παραμένουν οι 6 αγνοούμενοι του ναυαγίου στο Παλέρμο - Υπήρχαν ανοιχτά φινιστρίνια που σφράγισαν τη μοίρα τους;

Το ζεύγος Ομπάμα έκλεψε την παράσταση στο συνέδριο των Δημοκρατικών: Η επίθεση στον Τραμπ και το αστείο που ξεσήκωσε το κοινό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης