Χάλι Μπέρι: Ο Πιρς Μπρόσναν αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άνθρωπος που να είναι μεγαλύτερος τζέντλεμαν, είπε η ηθοποιός για τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ, Die Another Day

Η Χάλι Μπέρι δήλωσε σε μια συνέντευξη βίντεο στο Wired ότι ο Πιρς Μπρόσναν «αποκατέστησε την πίστη της στους άνδρες» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Τζέιμς Μποντ του 2002, «Die Another Day».

Η ταινία δράσης σηματοδότησε την τελευταία εμφάνιση του Μπρόσναν ως Πράκτορα 007 μετά από μια επταετή πορεία που ξεκίνησε με το «GoldenEye» του 1995. Η Μπέρι υποδύθηκε το κορίτσι του Μποντ, την Τζινξ, στην ταινία.

«Θα είναι πάντα ο Μποντ μου, για πάντα», δήλωσε η Μπέρι όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία της στην ταινία. «Είμαι θαυμάστρια του Πιρς Μπρόσναν. Αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες σε αυτή την ταινία. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άνθρωπος που να είναι μεγαλύτερος τζέντλεμαν από τον Πιρς Μπρόσναν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2:31

«Ο Μποντ δεν ήταν στη λίστα των επιθυμιών μου, όχι, όχι για να παίξω σε μια από τις ταινίες, αλλά αγαπούσα τις ταινίες, πάντα», συνέχισε η Μπέρι. «Έχοντας παίξει σε μία, νιώθω ότι είμαι μέρος της κινηματογραφικής ιστορίας. ... Αυτές οι ταινίες είναι εμβληματικές. Θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας μας και είναι πραγματικά τιμή μου που συμμετείχα σε μία, ειδικά με τον Πιρς».

Η Τζινξ της Μπέρι στην ταινία «Die Another Day» αποδείχθηκε τόσο αγαπητή στους οπαδούς του Μποντ, ώστε οι παραγωγοί του franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, άρχισαν να σχεδιάζουν να αποκτήσει η Μπέρι τη δική της spin-off ταινία.
Μπέρι και Μπρόσναν στο «Die Another Day»

Αλλά το Variety ανέφερε το 2020: «Το σχέδιο ματαιώθηκε όταν η MGM φοβήθηκε για τον προϋπολογισμό της ταινίας των 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η απόφαση άφησε την Μπρόκολι εξοργισμένη. Ένας από τους κύριους στόχους της ως διαχειρίστρια του 007 ήταν να αποβάλει μέρος του σοβινισμού που χαρακτήριζε τις εμφανίσεις του Μποντ στα μυθιστορήματα και τις πρώτες ταινίες».

«Ήταν πολύ απογοητευτικό», δήλωσε αργότερα η Μπέρι στο Variety για τη μη πραγματοποίηση της ταινίας. «Ήταν μπροστά από την εποχή της. Κανείς δεν ήταν έτοιμος να βάλει τόσα χρήματα σε μια μαύρη γυναίκα σταρ δράσης. Απλά δεν ήταν σίγουροι για την αξία της. Σε αυτό το σημείο βρισκόμασταν τότε».


Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr