Σιμόν Μπάιλς: Εκνευρισμένη που τη χρέωσαν 26 χιλιάδες δολάρια για σαμπάνια: Γιατί να προσπαθήσουν να με κοροϊδέψουν με αυτόν τον τρόπο;

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok

Η Σιμόν Μπάιλς αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια εξόδου της σε κλαμπ του Παρισιού, όπου πήγε για να διασκεδάσει μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, της ζητήθηκε να πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό για ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, η κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής - η οποία κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο στο Παρίσι - περιέγραψε όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, όταν βγήκε με φίλους για να γιορτάσει.

Δείτε το βίντεο
Όπως αποκάλυψε, βρέθηκε μαζί με την οικογένεια και φίλους σε κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου παρήγγειλαν ένα μπουκάλι σαμπάνιας, με το νυχτερινό μαγαζί να τους χρεώνει με το ποσό των 26.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 23,5 χιλιάδες ευρώ.

«Πήγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, και μετά αποφασίσαμε να βγούμε. Σε αυτό το κλαμπ επιχείρησαν να με χρεώσουν 26.000 δολάρια για ένα μπουκάλι σαμπάνια!», περιέγραψε η Μπάιλς στο κλιπ.

«Είστε τρελοί;», σχολίασε στη συνέχεια, εξηγώντας ότι τελικά δεν πήρε τη σαμπάνια. «Αλλά γιατί να προσπαθήσουν να με κοροϊδέψουν με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε.

«Μερικές φορές, δεν μου αρέσει η προσοχή, προτιμώ να μην την έχω, και να είμαι όσο πιο φυσιολογική γίνεται», είπε στο τέλος η διάσημη αθλήτρια.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr