Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Οι παραγωγοί τους πιέζουν να εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Πιστεύουν ότι ο ντόρος που θα προκληθεί θα βοηθήσει στη δημοσιότητα της ταινίας

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν μια ταινία να προωθήσουν σε λίγες εβδομάδες, το «Unstoppable», παρόλο που μόλις έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το «Unstoppable» θα κάνει πρεμιέρα στο τμήμα Ειδικών Παρουσιάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 και θα ακολουθήσει περιορισμένη κινηματογραφική προβολή τον Δεκέμβριο του 2024, από την Amazon MGM Studios.

Τώρα η DailyMail.com έμαθε ότι ορισμένοι παραγωγοί της ταινίας «πιέζουν τους δύο να εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα στο Τορόντο για να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από την ταινία».
Το έργο είναι από την εταιρεία παραγωγής του Άφλεκ, «Artists Equity», την οποία ίδρυσε μαζί με τον στενό του φίλο, Ματ Ντέιμον. Οι δύο άντρες είναι μεταξύ των 14 παραγωγών της ταινίας.

Η 55χρονη τραγουδίστρια υποδύεται τη μητέρα ενός παλαιστή και είναι συμπαραγωγός του έργου με τη συνεργάτιδά της, Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας. Η ταινία της Amazon MGM Studios ολοκλήρωσε την παραγωγή της τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Λόπεζ, στα χαρτιά που κατέθεσε, ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού τις 26 Απρίλιου.

Το ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει μαζί στις ταινίες «Gigli» (2003) και «Jersey Girl» (2004). Και εκείνος εμφανίστηκε επίσης στην ταινία της «This Is Me... Now».
Το «Unstoppable» επικεντρώνεται στη ζωή του παλαιστή Άντονι Ρομπλς, ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι και κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα το 2011 ενώ αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Ο ηθοποιός Τζαρέλ Τζερόμ («Moonlight») υποδύεται τον Ρομπλς και στο καστ περιλαμβάνονται οι Μπόμπι Καναβάλε, Ντον Τσιντλ και Μάικλ Πένια.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γκόλντενμπεργκ, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άφλεκ ως μοντέρ στην ταινία του Air (2023), καθώς και στο «Argo» (2012).

Το πρώην ζευγάρι έχει δουλέψει σε μια ακόμη επερχόμενη ταινία, το «Kiss Of The Spiderwoman». Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάνιυελ Πουίγκ και διαδραματίζεται σε μια φυλακή της Αργεντινής το 1981. Η Λόπεζ πρωταγωνιστεί ως μια φανταστική γυναίκα με το όνομα Αουρόρα που δημιουργήθηκε από τον Λουίς Μολίνα, έναν ομοφυλόφιλο κομμωτή που εκτίει οκταετή ποινή για δήθεν διαφθορά ανηλίκου. Οι Άφλεκ και Ντέιμον είναι μεταξύ των συμπαραγωγών μέσω της «Artists Equity».

Ο Άφλεκ ρωτήθηκε από το CBS Sunday Mornings τον Μάρτιο του 2023 σχετικά με τη συνεργασία του με την Λόπεζ στην ταινία.

«Τι πλάκα που έχει, τι χαρά να κάνεις κάτι μαζί της, να τη βλέπεις να είναι υπέροχη, να πηγαίνεις να δουλεύεις με τη γυναίκα σου, να πηγαίνεις να δουλεύεις με την καλύτερή σου φίλη», είχε πει τότε.

«Αν δεν σου αρέσει αυτός με τον οποίο δουλεύεις, και αν έχεις δυσκολίες ή προβλήματα στη δουλειά, νομίζω ότι είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν κατάθλιψη, άγχος και πόνο στους ανθρώπους», είχε προσθέσει.

«Και αντίθετα, [αν] αγαπάς τους ανθρώπους στη δουλειά σου, μάλλον έχεις μια πολύ καλή ζωή, καταλαβαίνεις; Δεν μπορεί να το κάνει να φαίνεται ότι το κάνει για χάρη μου, αλλά στην πραγματικότητα το κάνει», είχε σχολίασει ο Άφλεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022. Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο χρόνια αργότερα στην 2η επέτειο του γάμου τους.


Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ - Με λευκά λουλούδια στο τελευταίο αντίο

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Άφαντοι παραμένουν οι 6 αγνοούμενοι - Υπήρχαν ανοιχτά φινιστρίνια που σφράγισαν τη μοίρα τους;

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι χτύπησαν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Sounion» ανοιχτά της Υεμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr