Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για τον σύντροφό της: Είναι υπέροχο που συνεργαζόμαστε με τον Πέτρο Λαγούτη, έχουμε μια κοινή γλώσσα

Είχαμε αναπτύξει ήδη μια ωραία σχέση, πριν γίνουμε σύντροφοι, πρόσθεσε

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τη συνεργασία τους.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Summer's Cool» και αρχικά, δήλωσε: «Έχω πάντα το κινητό μου μαζί μου. Θα πανικοβληθώ αν το έχω ξεχάσει ή έχω μείνει από μπαταρία. Αλλά με πιάνει και μια φρίκη, έχω απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. Με πιάνει πανικός».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ξαφνική δημοσιότητα που έχει γνωρίσει. «Δεν είχα συνηθίσει να έχω την προσοχή, να νιώθω ότι βλέπουν τόσοι άνθρωποι τι κάνω, τι ανεβάζω ή τι λέω. Πολύ περίεργο, αλλά από την άλλη είναι και τα πανέμορφα, συγκινητικά μηνύματα που λες "κάτι έχω κάνει καλά"», εξήγησε.


Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο κυβερνοχώρος είναι γεμάτος από κόσμο που βρίσκει την ασφάλεια του πληκτρολογίου και δεν έχει όριο. Μπορούμε να επιλέξουμε τι θα μοιραστούμε με τον κόσμο. Όταν κάποιος δημοσιεύει κάτι από την προσωπική σου ζωή που δεν έχεις επιλέξει να μοιραστείς, το βρίσκω κάπως. Υπερβαίνει κάποια όρια».

Όπως εξήγησε παρακάτω, η ίδια έχει επιλέξει να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. «Δεν μοιραζόμουν πολλά πράγματα και πριν από τη σειρά. Προτιμώ να τα έχουμε για εμάς και τους εαυτούς μας. Κάτι μπορεί να ανεβάσω ναι, αλλά το 99% δεν θα το ανεβάσω», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση και τη συνεργασία της με τον σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη. «Είναι υπέροχο που συνεργάζομαι με τον Πέτρο Λαγούτη, γιατί έχουμε μια κοινή γλώσσα. Είχαμε αναπτύξει ήδη μια ωραία σχέση, πριν γίνουμε σύντροφοι. Όντως μαζί στη ζωή, βρήκαμε κι άλλους κώδικες κι είναι πολύ ωραίο», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr