Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό

Η Λατίνα σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό και όρισε ως ημερομηνία χωρισμού τις 26 Απριλίου 2024

lopez-affleck
Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, μετά από δύο χρόνια γάμου.

H Λόπεζ ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού ως τις 26 Απριλίου 2024, που σημαίνει ότι δεν είναι ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ για σχεδόν τέσσερις μήνες.

Μετά από δύο αρραβώνες, έναν γάμο και πολλά πρωτοσέλιδα, τελικά το ζευγάρι δεν κατάφερε να παραμείνει μαζί.

Αν και ο χωρισμός τους επισημοποιήθηκε τη στιγμή που η Λατίνα σταρ κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη, υπήρχαν εδώ και καιρό σημάδια που έδειχναν ότι ο γάμος του ζευγαριού καταρρέει.

Η αινιγματική ανάρτηση στα social media

Κλείσιμο
Παρόλο που και οι δύο παρέμειναν σιωπηλοί σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού, οι εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να πληθαίνουν, όταν οι θαυμαστές της Λατίνας σταρ παρατήρησαν πως είχε κάνει like σε μια ανάρτηση στο Instagram που μιλούσε για προβληματικές σχέσεις.

Η ανάρτηση της 19ης Μαρτίου που άρεσε στη Λόπεζ έγραφε: «Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιής σχέση με κάποιον που είναι αποκομμένος από τον εαυτό του. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον να μας δει όταν δεν μπορεί να δει ούτε τον εαυτό του. Το να μπεις σε μια σχέση είναι το εύκολο μέρος. Το να την καλλιεργείς και να την ενισχύεις είναι μια διαφορετική ιστορία. Εξάλλου, η αγάπη δεν είναι συναίσθημα, είναι πράξη».
λοπεζ
Η σόλο εμφάνιση στο Met Gala

Στις 6 Μαΐου η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε μόνη της στο φετινό Met Gala, με πολλούς θαυμαστές να προβληματίζονται για την απουσία του Άφλεκ από το πλευρό της. Εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε δηλώσει τότε στο E! ότι βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες, αρκετοί όμως αναρωτήθηκαν γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κάποιο διάλειμμα, για να παραστεί στο διάσημο gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στο Μανχάταν.

Διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη δημοσιότητα

Λίγους μήνες πριν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες φήμες περί χωρισμού, ο Μπεν Άφλεκ είχε δώσει μια συνέντευξη, στην οποία εξηγούσε πως με τη Λόπεζ είχαν πολύ διαφορετικό σκεπτικό σε ό,τι αφορά την προστασία της σχέσης τους από τον Τύπο.

«Είχα μια πολύ σταθερή αίσθηση των ορίων γύρω από τον Τύπο, ενώ η Τζεν δεν νομίζω να είχε την ίδια άποψη με εμένα. Είχα μεγάλη αντίρρηση σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο λόγος του χωρισμού τους το 2002 ήταν το «κυνηγητό των παπαράτσι» και δεδομένου αυτού, ήθελε αυτή τη φορά να προστατεύσει περισσότερο την ιδιωτική του ζωή.

«Ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι να βλέπω τη σχέση μου στα social media. Και μετά κατάλαβα ότι είναι άδικο να το ζητάω αυτό. Είναι σαν να παντρεύεσαι έναν καπετάνιο και να του λες "λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό". Απλώς είμαστε δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσεγγίσεις που προσπαθούν να μάθουν να συμβιβάζονται», είχε πει.

Χωριστές ζωές

Τον Μάιο έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να ζει χωριστά. Ο Μπεν Άφλεκ έφυγε από την έπαυλη που ζούσαν και νοίκιασε ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ.

Στη συνέχεια, έθεσαν σε πώληση την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Τον Ιούλιο έγινε γνωστό πως ο Μπεν Άφλεκ προχώρησε στην αγορά νέου ακινήτου στο Λος Άντζελες. Η αξία του εκτιμάται πως ανέρχεται στα 20 εκατ. δολάρια.


Ο Άφλεκ δεν στήριξε τη Λόπεζ στην προώθηση της ταινίας Atlas

Ενώ η προώθηση της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ, με τίτλο «Atlas» είχε ξεκινήσει, ο Μπεν Άφλεκ δεν βρέθηκε στο πλευρό της σε καμία από τις δημόσιες εμφανίσεις που έκανε.

Ακόμα και στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες, η Λατίνα σταρ περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί.
κλοπεζ

Η απάντηση της Λόπεζ σε δημοσιογράφο για τον χωρισμό της 

Τον Μάιο, η Tζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ. Μιλώντας για την ταινία της, «Atlas» σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, η σταρ ρωτήθηκε για τον σύζυγό της.

«Είναι αλήθεια οι φήμες που λένε ότι εσύ και ο Μπεν χωρίζετε;», τη ρωτά ένας δημοσιογράφος, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια αρχικά, γέλασε αμήχανα και κοίταξε προς άλλη κατεύθυνση. Κι ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να προσπεράσει την ερώτηση, η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε την απάντησή της. «Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά», είπε η σταρ κοιτώντας τον δημοσιογράφο.


Η ακύρωση της περιοδείας της

Βλέποντας τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ να οδεύει προς το τέλος του, η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε τον Ιούνιο την περιοδεία της, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησαν στην PageSix και ανέφεραν πως η Λατίνα σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει το tour της, λόγω μιας ευαίσθητης περιόδου στην προσωπική της ζωή.
«Είμαι πολύ στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», έγραφε στο ενημερωτικό δελτίο που έστειλε στους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα, αν δεν ένιωθα ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι να επανορθώσω και να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά».

To μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ μετά τα αρνητικά δημοσιεύματα

Την ίδια στιγμή που ο γάμος της Λόπεζ με τον Άφλεκ κατέρρεε, η νέα ταινία της στο Netflix με τίτλο «Atlas» έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια από κριτικούς και συνδρομητές. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι το συγκεκριμένο φιλμ, έχει καταφέρει να βρεθεί... στην κορυφή του Top 10 πολλών χωρών που είναι διαθέσιμη η streaming υπηρεσία.

Με αφορμή αυτή την κατάκτηση, η Λόπεζ μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, έστειλε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ένα μήνυμα στους θαυμαστές της. Πολλοί όμως, έσπευσαν να συμπεράνουν πως η σταρ, διάλεξε μέσω του συγκεκριμένου μηνύματος να απαντήσει έμμεσα, σε όσα ακούγονται και γράφονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα: «Γεια σε όλους, μόλις έμαθα κάποια σπουδαία νέα και όλα αυτά χάρη σε ΕΣΑΣ!!! Ο ATLAS είναι στο #1 παγκοσμίως και πάλι αυτή την εβδομάδα!!! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή... αλλά μην αφήνετε τις φωνές των λίγων να επισκιάσουν το γεγονός ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί έξω. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ!!! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».
τζεν
Η Τζένιφερ Λόπεζ ταξίδεψε μόνη της στην Ιταλία

Ενώ οι θαυμαστές ίσως ήλπιζαν ότι ο Μπένιφερ θα ήταν και πάλι μαζί, μετά το αφιέρωμα της Λόπεζ στον Άφλεκ για την Ημέρα του Πατέρα, οι φήμες περί χωρισμού επανήλθαν, όταν η Λατίνα σταρ ταξίδεψε μόνη της στην Ιταλία τον Ιούνιο, ενώ ο Μπεν Άφλεκ έμεινε στο Λος Άντζελες, όπου κι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι χωρίς τη βέρα του.

Καμία ανάρτηση στα social media για την επέτειο του γάμου τους

Κατά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, κανένας από τους δύο δεν έκανε κάποια ανάρτηση στα social media, σε αντίθεση με πέρσι, που η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα.

Αυτή τη φορά, η Λατίνα σταρ πέρασε τη μέρα της στο Χάμπτονς, όπου και την εντόπισε ο φακός των παπαράτσι. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 16 Ιουλίου, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στη θέση του συνοδηγού ενός αμαξιού, ενώ πίσω από το τιμόνι καθόταν ο επί χρόνια μάνατζέρ της, Μπένι Μεντίνα. Οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στην γειτονιά με την οροφή κατεβασμένη.

Αντιθέτως, ο Άφλεκ παρέμεινε στο Λος Άντζελες για δουλειά εν μέσω των συζυγικών τους προβλημάτων. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη στο γραφείο του την ίδια μέρα.




Απουσίαζε από τα γενέθλιά της

Ο Μπεν Άφλεκ δεν έδωσε το παρών ούτε στα 55α γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ. Η τραγουδίστρια πέρασε τη μέρα εκείνη στα Χάμπτονς, διοργανώνοντας ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τη σειρά «Bridgerton».


Αν και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα βρέθηκαν στο πλευρό της, ο τότε σύζυγός της απουσίαζε και πάλι. Λίγες ημέρες αργότερα, η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη στο Λος Άντζελες χωρίς τη βέρα της.

Η Λόπεζ δεν του ευχήθηκε στα γενέθλιά του

Όπως κι ο Μπεν Άφλεκ δεν γιόρτασε μαζί της την ημέρα των γενεθλίων της, έτσι κι η Τζένιφερ Λόπεζ δεν του ευχήθηκε καν δημόσια, όταν έκλεισε τα 52 στις 15 Αυγούστου.

Η αίτηση διαζυγίου

Μετά από μήνες εικασιών, η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στις 20 Αυγούστου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Στα έγγραφα μάλιστα, ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού τους ως τις 26 Απριλίου, σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, επιβεβαιώνοντας έτσι πως ο γάμος τους έχει τελειώσει εδώ και καιρό.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης