Ο Τιμωρός: H Mαρία Χάνου μίλησε για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha

Ο Τιμωρός: H Mαρία Χάνου μίλησε για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την «Ισαβέλλα Κομνηνού»

maria-hanoiu__1_
H νέα σειρά του Alpha «Ο Τιμωρός» ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κάνει πρεμιέρα και η Μαρία Χάνου μίλησε για τον ρόλο της Ισαβέλλας, την οποία και θα υποδυθεί. 

Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει ένα κορίτσι που τρέφει συναισθήματα για τον «λάθος» άνθρωπο, ο οποίος θα θελήσει να την εκμεταλλευτεί. «H Iσαβέλλα ανήκει στην οικογένεια των Κομνηνών. Είναι κόρη του Λεωνίδα (Λάζαρος Γεωργακόπουλος), αδελφή του Αλέξη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και διευθύντρια του εκδοτικού οίκου της οικογένειας», λέει η Μαρία Χάνου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αγαπάει πολύ την οικογένειά της και τα βιβλία, είναι ένα θετικό, ευαίσθητο και ρομαντικό άτομο που έχει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα: ψάχνει να βρει την ευτυχία την οποία, όμως, δεν ξέρουμε εάν θα τη βρει εκεί που την ψάχνει».

Η πλοκή

Ο ήρωας της νέας σειράς του Alpha, ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο Αλέξη Κομνηνό (Οδυσσέας Παπσπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του Λεωνίδα Κομνηνό (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι υπεύθυνοι που καταστράφηκε η ζωή του. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Κλείσιμο
Το σενάριο είναι του Γιώργου Κόκουβα, οι πλοκές των Μαίρης Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλου και η σκηνοθεσία του Μιχάλη Κωνσταντάτου.
Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α.
Στον ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης