Τέιλορ Σουίφτ: Σπάει τη σιωπή της για το τρομοκρατικό χτύπημα που σχεδίασαν σε συναυλία της - «Αισθάνθηκα ενοχές»

Το πρώτο μήνυμα της ποπ σταρ μετά την ακύρωση τριών συναυλιών στη Βιέννη και τη σύλληψη ενός τζιχανιστή

Αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Ευρώπη, η Τέιλορ Σουίφτ έλυσε τη σιωπή της όσον αφορά το τρομοκρατικό «χτύπημα» που σχεδίαζαν να κάνουν στη Βιέννη, σε ένα από τα live της.

Η τραγουδίστρια, άφησε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram και εξήγησε τους λόγους που όλο αυτό το διάστημα έμεινε σιωπηλή, ενώ εξέφρασε και τα συναισθήματά της για το πλήθος κόσμου που θα κινδύνευε στη συναυλία της.

Αφού πρώτα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το κοινό των ευρωπαϊκών χωρών και τους συνεργάτες της, έγραψε: «Το να ανέβω στη σκηνή στο Λονδίνο ήταν ένα τρενάκι των συναισθημάτων».


«Αισθάνθηκα ενοχές»
Συνέχισε, αναφερόμενη στις τρεις συναυλίες που ακυρώθηκαν, γράφοντας, ότι πρώτο μέλημά της, ήταν να συνεχιστεί το Eras Tour στην Ευρώπη με ασφάλεια.

«Η ακύρωση των συναυλιών μας στη Βιέννη ήταν καταστροφική. Ο λόγος των ακυρώσεων με γέμισε με ένα νέο αίσθημα φόβου και τεράστια ενοχή επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι είχαν προγραμματίσει να έρθουν σε αυτές τις συναυλίες. Αλλά ήμουν επίσης τόσο ευγνώμων στις αρχές γιατί χάρη σε αυτές θρηνούσαμε συναυλίες και όχι ζωές. Πήρα θάρρος από την αγάπη και την ενότητα που είδα στους φαν που συσπειρώθηκαν. Αποφάσισα ότι όλη μου η ενέργεια έπρεπε να πάει στο να βοηθήσω στην προστασία του σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που θα έρχονταν να δουν τις συναυλίες στο Λονδίνο. Η ομάδα μου και εγώ δουλεύαμε χέρι-χέρι με το προσωπικό του σταδίου και τις βρετανικές αρχές κάθε μέρα για την επίτευξη αυτού του στόχου και θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν για εμάς. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρη: δεν πρόκειται να μιλήσω δημόσια για κάτι, αν θεωρώ ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει εκείνους που θα ήθελαν να βλάψουν τους φαν που έρχονται στις συναυλίες μου» τόνισε στη δημοσίευσή της.

Τέλος, η Σουίφτ ανέφερε: «Σε περιπτώσεις όπως αυτή, η "σιωπή" στην πραγματικότητα σημαίνει αυτοσυγκράτηση και αναμονή για να εκφραστώ την κατάλληλη στιγμή. Η προτεραιότητά μου ήταν να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας περιοδεία με ασφάλεια, και με μεγάλη ανακούφιση μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε. Και στη συνέχεια το Λονδίνο έμοιαζε με μια όμορφη ονειρική συνέχεια. Και τα πέντε πλήθη στο στάδιο Wembley ξεχείλιζαν από πάθος και χαρά. Η ενέργεια σε εκείνο το στάδιο ήταν σαν την πιο τεράστια αγκαλιά αρκούδας από 92.000 ανθρώπους κάθε βράδυ, και με έφερε πίσω σε ένα μέρος ανέμελης ηρεμίας εκεί πάνω».

Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Έξι οι νεκροί από το ναυάγιο - Εντοπίστηκαν πέντε σοροί, η μία δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

Χαλκιδική: Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής, είχε συλληφθεί για κλοπή οχημάτων και ενδοοικογεινειακή βία

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλα τα σημάδια που έδειχναν ότι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr